(Poistunut julkaisusta)

Marketing and Trade Manager
Metsä Tissue

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Metsä Tissue


Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa viidessä maassa, sen liikevaihto vuonna 2016 oli 1,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 2 750 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia.

MARKETING AND TRADE MANAGER

Tehtävän kuvaus

Haemme Espooseen markkinoinnin osaajaa tukemaan SAGA-ruoanlaittopaperin myyntitiimejä. Tehtävässäsi vastaat ruoanlaittopapereiden markkinointitoimenpiteiden suunnittelusta yhteistyössä myyntijohtajan kanssa. Osallistut brändistrategian valmisteluun yhteistyössä myynti- ja markkinointijohtajan kanssa ja vastaat sen toimeenpanosta. Tehtävääsi sisältyy myös kuukausiraportointi, vuosibudjetoinnin valmistelu ja tuotehallintatehtäviä. Vastaat SAGA-internetsivujen ylläpidosta ja kehittämisestä sekä sosiaalisen median käytöstä.

Edellytykset

Sinulla on korkeakoulu- tai yliopistotaustainen markkinointitutkinto ja/tai vahva työkokemus markkinnoinnin alalta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Edellytämme hyviä valmiuksia hyödyntää MS Office työkaluja. Käytössämme ovat SAP, SAP Business Warehouse, Basware ostolaskunkäsittelyjärjestelmä ja Synkka-järjestelmä. Sinulta löytyy yhteistyötaitoja ja valmiutta työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Sinulla on myös erinomaiset vuorovaikutustaidot ja haluat kehittyä työtehtävissäsi.


Lisätiedot


Lisätietoja tehtävästä antaa 25.6. - 6.7. Simo Schulz, myynti- ja markkinontijohtaja, puh. 050 3130 266


Hakeminen


Hakemukset palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta 3.8.2018 mennessä.