(Poistunut julkaisusta)

Marketing and Sales Coordinator
Poolia Suomi Oy / Sanofi

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2018

Sanofi

Sanofi is a global life sciences company committed to improving access to healthcare and supporting the people we serve throughout the continuum of care. From prevention to treatment, we transform scientific innovation into healthcare solutions, in human vaccines, rare diseases, multiple sclerosis, oncology, immunology, infectious diseases, diabetes and cardiovascular solutions and consumer healthcare. More than 100,000 people at Sanofi are dedicated to make a difference on patients’ daily life, wherever they live and enable them to enjoy a healthier life.

Esittely

Etsimme nyt asiakkaallemme Sanofille Consumer Health Care -divisioonalle monipuolista ja joustavaa sekä kuluttajamarkkinoinnin näköalapaikasta kiinnostunutta

MARKETING AND SALES COORDINATORIA

Espooseen. Työ alkaa heti kesälomien jälkeen, mutta hakuprosessi käynnistyy välittömästi. Tehtävä alkaa osa-aikaisena (noin 50%) ja on luonteeltaan pitkä määräaikaisuus.

Tehtävä sopii erinomaisesti esim. opintojen loppuvaiheessa (gradu-/lopputyövaihe) olevalle opiskelijalle, jolla on kiinnostusta päästä tutustumaan lääkealan markkinoinnin ja myynnin haasteisiin.

Työtehtävät

Tässä monipuolisessa ja vaihtelevassa sekä itseohjautuvassa roolissa hallinnoit ja koordinoit markkinoinnin ja myynnin prosesseja ja kampanjoita sekä huolehdit aikatauluista, avustat CHC:n nettisivujen kehittämisessä sekä tuet tiimiä päivittäisissä ja monipuolisissa tapahtumissa.

Työtehtäviisi ja vastuualueisiisi kuuluu:

- Markkinointi- ja myyntikampanjoiden koordinointi
- Myynti- ja markkinointimateriaalien hallinnointi ja prosessista vastaaminen sekä materiaalin suunnittelussa avustaminen
- Nettisivujen päivitykset ja modifioinnit sekä osallistuminen nettisivuprojektiin
- Kampanjamateriaalien koordinointi
- Tapahtuminen ja kokousten organisoinnissa avustaminen sekä tarvittaessa pöytäkirjojen ylläpitäminen sisäisissä kokouksissa
- Päivittäisissä CHC tiimin tapahtumissa avustaminen; PO tilaukset, myyntiraporttien valmistelu ja näyteraportoinnissa avustaminen

Edellytykset

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta (terveydenhuollon tai kaupallisen alan tmv) vahvaa tietoteknistä valmiutta (MS Office) sekä erittäin sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista, ruotsi tai muut pohjoismaiset kielet ovat iso etu ja edesauttavat päivittäisessä työssäsi.

Pidämme myös erittäin tärkeänä palveluhenkistä, huolellista ja positiivista asennetta sekä kiinnostusta työskennellä tiiviissä työorganisaatiossa ja oppia uutta. Työ edellyttää itsenäistä ja proaktiivista otetta, erinomaisia organisointitaitoja sekä hyviä projektijohtamisen taitoja (esim. opintojen kautta).

Toivomme myös, että osaat ajatella ”out of the box” ja olet vastuuntuntoinen sekä luotettava. Omalla työlläsi ja panoksellasi sekä asenteellasi vaikutat omaan työnkuvaasi ja vastuualueisiisi nyt ja tulevaisuudessa.

Edut

Sanofi tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän sekä todellisen näköalapaikan alaan, mahdollisuuksia oppia ja kehittyä sekä viedä omaa toimeasi syvemmälle organisaatiossa. Yrityksen viihtyisät toimitilat sijaitsevat Espoon Tapiolassa.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit, haethan tehtävää pikimmin ja lisää hakiessasi englanninkielinen hakemus ja CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana eikä hakuaikaa ole määritelty, kannattaa siis olla nopea!

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".