(Poistunut julkaisusta)

Marketing and Content Specialist
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme nyt Helsinkiin 

Marketing and Content Specialistia

Etsimme osaavaan ja jatkuvasti kehittyvään markkinointi- ja viestintätiimiimme markkinointiviestinnän ammattilaista rakentamaan yrityksemme kasvua. Tehtäviisi kuuluu suunnitella, tuottaa ja optimoida kiinnostavia sisältöjä kohderyhmän ja käyttötarkoituksen mukaan inboundkampanjoihin ja eri kanaviin, kuten verkkosivuille, blogeihin ja someen. Tehtävässä suunnittelet ja toteutat kampanjakokonaisuuksia ja niiden yksittäisiä toimenpiteitä, vaikkapa webinaareja. Haluat toteuttaa tuloksellista markkinointia isosta kuvasta ja strategisesta suunnittelusta detaljeihin, missä jokaisella linkityksellä on väliä. 

Odotamme Sinulta useamman vuoden kokemusta  inboundmarkkinoinnin ja markkinointiviestinnän toteuttamisesta, osaamista B2B-markkinoinnin periaatteista ja nykyisistä markkinoinnin toteuttamisen työvälineistä, kuten markkinoinnin automaatiosta sekä soveltuvaa tutkintoa. Olet sujuvasanainen kirjoittaja, joka hallitsee eri tekstityypit. Tunnet paloa datapohjaisen markkinoinnin jatkuvaan kehittämiseen ja työssä kehittymiseen myös itse.  

Henkilönä olet käytännönläheinen ja yhteistyöhakuinen tekijätyyppi ja sinulla on sana hallussa. Työkieli on pääasiassa suomi, mutta kommunikoit ja kirjoitat myös englanniksi. Pistät toimeksi reippaalla otteella ja positiivisella asenteella. Viihdyt hyvin tiimityössä ja jaat tietoa aktiivisesti mutta kykenet myös ottamaan vastuuta ja toimimaan tuloksekkaasti yksilönä.  Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä koordinoida, aikatauluttaa ja hankkia tietoa itsenäisesti sekä viedä suunnitelmat onnistuneesti käytäntöön. 

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen IT-alalta ja kokemuksen markkinoinnin automaatiotyökalujen käytöstä (esim. Hubspot tai vastaava) sekä kuvankäsittelyohjelmistoista (esim. Adobe Photoshop). 

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vauhdikkaan ja alati kehittyvän työn kasvavassa IT-palvelualan pörssiyrityksessä. Markkinointi- ja viestintätiimissä toimimme tiiviissä yhteistyössä toisiamme sparraten. Saat loistotiimin tuen sekä ympärillesi noin 1300 ammattilaisen innostuneen ja asiantuntevan oppimisyhteisön, jossa oppiminen, jakaminen, rohkeus ja ammattiylpeys ovat keskeiset kulttuuriperiaatteemme.  Senior Trainee -hengessä olemme niin tiiminä kuin yksilöinä jatkuvalla kasvun ja oppimisen innostavalla polulla. 

Työskentely painottuu tällä hetkellä etätöihin ja toimisto- ja etätyöskentelyn hybridimalli säilyy arjessamme tulevaisuudessakin. Työn sijainti on Helsingissä, Pitäjänmäessä. 

Kiinnostuitko? 

Täytä sähköinen hakulomake palkkatoiveineen ja liitä siihen CV:si ja mielellään työnäytteitä osoitteessa: www.digia.com/careers viimeistään 10.2.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointi- ja viestintäjohtaja Anne Puntari,  anne.puntari@digia.com, tai puhelimitse +358 40 7473357 seuraavina aikoina:  perjantaina 29.1. klo 14-16, tiistaina 2.2. klo 9-11.