(Poistunut julkaisusta)

Marketing and Communications Trainee
Poolia IT

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2018

Esittely

Etsimme nyt digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän harjoittelijaa, jolla aitoa halua kasvaa markkinoinnin ammattilaisena sekä kiinnostusta rekrytointi- ja teknologia-alaa kohtaan!

MARKETING AND COMMUNICATIONS TRAINEE

Tehtävän aloitus on sopimuksen mukaan, mielellään kuitenkin viimeistään kesäkuun alusta / aikana.

Näemme myös mahdollisena että harjoittelujaksosi jälkeen sinusta olisi kasvanut oleellinen osa tiimiämme ja haluat jäädä (koko- tai osa-aikaisena) jatkamaan kanssamme menestystarinaa digitaalista maailmaa ja IT-alan rekrytointia ymmärtävänä markkinoinnin ja viestinnän osaajana.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan yhdessä kanssamme yritysbrändiä IT-rekrytoinnin alalla. Annamme sinulle tukemme ja valmennamme sinua työtehtävissäsi, mutta toivomme oppivamme myös sinulta jotain uutta ja raikasta. Mielessämme on muutamia projekteja ja mahdollisuuksia voi olla moneenkin kehitysideaan mutta näistä haluamme keskustella ja sparrailla yhdessä kanssasi.

Tarkempi työnkuva muokkautuu tehtävään valittavan henkilön vahvuuksien ja mielenkiinnon kohteiden mukaan.

Edellytykset

Toivomme, että sinulta löytyy seuraavia ominaisuuksia:

- Ymmärrystä modernin markkinoinnin ja viestinnän keinoista
- SEO, SEM ja markkinoinnin analytiikka ovat sinulle tuttuja käsitteitä ja näiden hyödyntäminen puhuttelee sinua
- Myynnillinen ajattelutapa
- Kiinnostus rekrytointi- ja teknologia-alaa kohtaan
- Myynnillistä ajattelutapaa ja konsultoivaa otetta
- Ymmärrystä digitaalisista kanavista sekä somesta
- Yrittäjämäinen ja kehitysmyönteinen asenne
- Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Opinnoissasi toivomme suuntautumista markkinointiin ja/tai viestintään, mutta myös muu soveltuva koulutus otetaan huomioon. Tämä tehtävä on tarkoitettu hyväksiluettavaksi opintoihisi kuuluvana harjoitteluna ja voit laajentaa harjoittelusi kattamaan myös opinnäytetyösi (ei ole kuitenkaan välttämätöntä) ja siitä voimme palkita erikseen.

Emme edellytä sinulta aiempaa työkokemusta, vaan ennen kaikkea arvostamme innokkuutta, oikeaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa ja intohimoa modernia markkinointia sekä viestintää kohtaan IT-rekrytoinnin alalla.

Tulevalta työkaveriltamme toivomme, että olet utelias ja se mitä et tiedä olet valmis kysymään tai ottamaan oma-aloitteisesti selvää. Osaat ottaa myös vastaan rakentavaa palautetta etkä ole liian herkkänahkainen. Muita avainsanoja ovat rohkeus, joustavuus, luovuus, heittäytyminen uusiin ideoihin, myynnillinen asenne, pelisilmä ja huumorintaju.

Edut

Tarjoamme todellisen näköalapaikan ja mahdollisuuden kehittyä IT-alan rekrytointiin liittyvän markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana, yhteistyömahdollisuuksia teknologia-alalla tunnettujen organisaatioiden kanssa sekä mahdollisuuden olla luomassa uutta. Olemme pieni ja ketterä yritys jossa pääset kehittämään suuriakin kokonaisuuksia ilman liiallista byrokratiaa tai hierarkiaa.

Olemme valmiita palkitsemaan onnistumisista ja tarjoamme mahdollisuuden päästä ideoimaan sekä järjestämään erilaisia tapahtumia. Luonnollisestikin pääset mukaan myös omalle henkilökunnallemme järjestettäviin vapaamuotoisiin tapahtumiin, juhliin ym. ilon hetkiin sekä nauttimaan eduistamme.

Lisätiedot

Mikäli kiinnostuit niin jätä hakemuksesi ja CV:si meille mahdollisimman piakkoin tai ota yhteyttä, mikäli sinulla heräsi jotain kysyttävää.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste