(Poistunut julkaisusta)

Marketing and Communication Specialist
Svea Ekonomi

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Oletko markkinoinnin ja viestinnän moniosaaja? Miltä kuulostaa monipuolinen markkinointiviestinnän tehtävä, rento yrityskulttuuri ja tekemisen meininki? Entä ystävälliset kollegat, jotka auttavat kaikissa tilanteissa? Jos innostuit ja tunnet näiden olevan sinulle tärkeitä asioita, saatat olla etsimämme uusi svealainen.

Etsimme huipputyyppiä täydentämään markkinointitiimiämme vakituiseen ja kokopäiväiseen Marketing and Communication Specialistin rooliin. Tehtävässä työskentelet osana neljän hengen tiimiä moderneissa työtiloissamme keskustan tuntumassa, Ruoholahden merellisten näkymien äärellä.

Tehtävä:

Tehtäväsi painottuu erityisesti kirjalliseen viestintään eri liiketoiminta-alueidemme parissa sekä muun muassa vastuullisuustematiikkojen kehittämiseen, median kanssa toimimiseen, mahdollisiin käännöstöihin sekä sisäiseen viestintään ja videosisältöjen tuottamiseen. Lisäksi roolissasi toimit laaja-alaisesti osana markkinointitiimiä. Lopullinen tehtävänkuva määrittyy osin osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle:

Me vuorostamme tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja kasvaa yhdessä Suomen parhaista työpaikoista. Työntekijätyytyväisyyskyselymme mukaan parasta meillä työskentelyssä on ystävällinen ilmapiiri, työntekijöille annettu vastuu, tasa-arvo sekä erityistapahtumien juhlistaminen. Marketing and Communication Specialistin tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisessa roolissa laadukkaiden tuotteiden parissa yhdessä muiden mukavien ja osaavien svealaisten kanssa. Me Svealla panostamme myös laajasti henkilöstömme hyvinvointiin ja työssä viihtymiseen moninaisin eduin (mm. vapaa-ajan vakuutus, virike- ja lounasetu, tiimipäivät sekä paljon yhteisöllisyyttämme korostavia mukavia tapahtumia). Tarjoamme siis työpaikan, jossa on hyvä ja hauska työskennellä!

Toivomme sinulta:

  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. markkinoinnista tai viestinnästä
  • vähintään muutaman vuoden työkokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä
  • taitoa luoda ja tuottaa kiinnostavia tekstisisältöjä sekä kiteyttää tietoa
  • vahvaa ymmärrystä markkinoinnin ja viestinnän lainalaisuuksista ja kokonaisuuksista
  • kykyä erinomaiseen vuorovaikutukseen 
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielitaito katsotaan eduksi
  • Office-ohjelmistojen tai vastaavien hyvää osaamista sekä erilaisten pilvipohjaisten palveluiden rutinoitunutta käyttämistä
  • lisäksi arvostamme aiempaa kokemusta rahoitus- tai pankkialalta sekä HTML-osaamista ja aiempaa kokemusta kotisivualustojen käytöstä

Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä otetta työskentelyyn, määrätietoista toimeliaisuutta sekä kykyä oman työn organisointiin. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy luovuutta ja rohkeutta, sydämesi sykkii markkinointiviestinnälle, olet "hands on" -tyyppi ja pidät innovatiivisesta tavasta työskennellä. Lisäksi meille on tärkeää se, että olet positiivinen tiimipelaaja, joka haluaa olla osaltaan tekemässä Sveasta entistä paremman työpaikan ja vieläkin menestyneemmän toimijan alallaan. 

Kiinnostuitko? 

Hae paikkaa 15.3.2020 mennessä suoraan rekrytointijärjestelmämme kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Marketing Manager Pontus Widbom p. 0401586637/  pontus.widbom@svea.fi

Rekrytointiprosessin osana käytetään soveltuvuustehtäviä. Lisäksi hakijoita pyydetään jättämään linkki heidän verkkoportfolionsa CV:n ja hakemuksen yhteydessä.

 

Svea on pohjoismainen toimija – olemme tarjonneet yrityksille rahoitusratkaisuja ja luotonhallinnan, perinnän sekä reskontranhoitoon liittyviä palveluita jo liki 40 vuotta. Kuluttajille tarjoamme erilaisia laina- ja luottotuotteita, autorahoitusta ja maksuratkaisuja, sekä talletustuotteita. Nykyisin toimimme yli kymmenessä Euroopan maassa noin 2000 hengen voimin, joista 200 työskentelee Suomessa. Perustamme on aina ollut henkilöstölähtöinen tapa tehdä töitä yhdessä, motivaation ja hyvinvoinnin kautta innovaatioihin ja kasvuun tähdäten. Osoituksena tästä olemme pärjänneet hyvin Great Place to Work® -tutkimuksessa, sijoittuen yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista jo yhdeksänä perättäisenä vuotena.