(Poistunut julkaisusta)

Marketing and Communication Expert asiakkaallemme Helsinkiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Haluatko työskennellä markkinoinnin parissa osana jotain uutta ja erilaista?


Etsimme nyt italialaiselle asiakkaallemme työntekijää Marketing and Communication Expert -rooliin Helsinkiin kokoaikaiseen työsuhteeseen lokakuulta alkaen. Tehtävä sopii hyvin markkinoinnin ja viestinnän moniosaajalle, joka on jo ehtinyt kerryttää jonkin verran kokemusta alalta. Työpaikka sijaitsee Helsingissä, mutta työn aloitukseen liittyy kuukauden koulutusjakso Italian Perugiassa! Kaivathan siis passisi valmiiksi ja luet lisää, mikäli kiinnostuit. Andiamo!


Asiakkaamme on vaatesuunnitteluun ja sisustustaiteeseen erikoistunut italialainen yritys, joka on osa laajempaa emoyhtiötä. Yritys laajentaa nyt ensikertaa toimintaansa Suomeen ja aukaisee syksyllä Helsinkiin oman liikkeensä sekä tukikohtansa Suomessa työskenteleville osaajilleen. Tehtävään valittava henkilö tulee työskentelemään liikkeen taustatehtävissä markkinointiviestinnän parissa osana Suomen osaavaa tiimiä. Tehtäviisi kuuluvat yksikön markkinoinnista vastaaminen ja laaja-alaisesti erilaiset markkinointiviestinnän tehtävät. Liikkeessä vastataan asiakkaiden uniikkeihin vaatetus- ja sisustustoiveisiin ja suunnitellaan mittatilaustöinä asiakkaiden toiveiden mukaisia vaatteita ja sisustusesineitä, jotka lopulta valmistetaan italialaisella ammattitaidolla Italiassa.


Toivomme valittavalta henkilöltä sopivaa työkokemusta ja opintotaustaa markkinoinnista. Sinulla voi olla esimerkiksi kaupallisen alan tutkinto ja voit olla kerryttänyt kokemusta alan työtehtävistä. Täysin valmis ekspertti sinun ei tarvitse olla, sillä asiakkaamme haluaa hioa lopulliset timanttinsa kouluttaen työntekijänsä tehtävään ja yrityksen toimintatapoihin. Odotamme valittavalta henkilöltä sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa sekä mahdollisuutta sitoutua syyskuussa kuukauden kestävään ennalta kustannettuun koulutusjaksoon Italiassa. Mahtavaa on myös, jos toimiala innostaa sinua! Lisäksi asiakaslähtöisyydestä ja rohkeasta asenteesta on tässä tehtävässä erityisesti hyötyä.


Tarjoamme valittavalle henkilölle hienon mahdollisuuden päästä toimimaan vaikuttavassa roolissa markkinoinnin parissa, ainutlaatuisen koulutusjakson Italiassa, tehtävään sopivan kuukausipalkkauksen ja mielenkiintoisen työn luovassa ympäristössä.


Kiinnostuitko? Va bene! Hakemuksesi tehtävään voit lähettää Adeccon sivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi. Liitäthän hakemukseesi myös CV:si ja palkkatoiveesi. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 21.7.2019, sillä käymme hakijoita läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15 Adeccon Junior HR Consultant Minni Hurme, minni.hurme@adecco.fi, 040 544 7350.