(Poistunut julkaisusta)

Marketing Analyst / SEM Specialist
Sanoma Digital

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2019

Kun aika on hakea uusia haasteita. Oikotie on luotettava ja tehokas markkinapaikka ja mukana elämän suurissa valinnoissa. Hae mukaan Oikotie Asuntojen ja Työpaikkojen markkinointitiimiin, jossa teemme kaikille suomalaisille merkityksellistä markkinointia. Tässä tehtävässä pääset optimoimaan hakukonemainontaa sekä mittaamaan, seuraamaan ja raportoimaan markkinointimme vaikuttavuutta. Käsittelet dataa eri tietolähteistä tehokkaasti ja osaat tuottaa johtopäätökset markkinoinnin tehokkuudesta päätöksenteon tueksi.

 Sinulla on kokemusta isojen mainostilien Google AdWords - optimoinnista. Tarkkana ja analyyttisena henkilönä tähtäät yhä parempaan tulokseen ja etsit aktiivisesti uusia ratkaisuja. Google Analytics datan yhdistäminen muihin liiketoiminnan mittareihin on tuttua ja ymmärrät markkinoinnin tuloksellisuuden lainalaisuudet hyvin.

Toivomme, että olet työskentelytavoiltasi proaktiivinen ja yhteistyökykyinen. Vahvan Adwords ja Google Analytics –osaamisen lisäksi kokemus muista digitaalisista mainosalustoista katsotaan eduksi. Koulutustaustasi on vähintään ammattikorkeakoulutasoinen (esim. markkinointi, liiketoiminta, analytiikka). 

Meillä pääset mukaan huippujengiin ja tarjoamme sinulle mukavan, rennon työympäristön sekä modernin ja viihtyisän työpisteen Ruoholahdessa. Meillä on myös hyvät henkilöstöedut ja osana Suomen johtavaa mediataloa Sanomaa, tarjoamme myös monipuoliset kehitysmahdollisuudet.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 30.6.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Käynnistämme haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista. Lisätietoja tehtävästä antaa Markkinointijohtaja Kati Saarela (kati.saarela@sanoma.com)