(Poistunut julkaisusta)

Market Myyjä, StaffPoint Joensuu
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019
Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? StaffPoint etsii nyt työntekijöitä K-Market, K-Supermarket ja K-Citymarket kauppoihin. K-Kaupoissa työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.

MYYJÄ

Tehtäviisi kuuluvat monipuolisesti kaikki kaupan tehtävät kassatyöskentelystä hyllytykseen. Työvuorosi sijoittuvat myymälän aukiolojen mukaisesti klo 06.00-22.15 välille, työ sisältää myös yksintyöskentelyä ja on iltapainotteinen. Myyjä on moniosaaja, jonka on hallittava työssään Veikkaus-myynti, Posti- ja Matkahuollon pakettien luovuttaminen, ikärajavalvonta, passien luovutus, myymälätuotteiden hyllytys, tavaran vastaanotto sekä myymälän avaamis- ja sulkemistoimenpiteet. Nämä, sekä monta muuta asiaa, hoidamme aina aurinkoisella asenteella tuoden iloa asiakkaan päivään. Oletko etsimämme henkilö?

Haussa on työntekijä vakituiseen tai tarvittaessa töihin kutsuttavaan työsuhteeseen. Ilmoita hakemuksessa millaisesta työsuhteesta olisit kiinnostunut. Arvostamme aikaisempaa kokemusta kaupan alan tehtävistä, sekä kaupallista kokemusta. Palkka määräytyy kaupan alan TES:n mukaan.

Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta. K-ryhmässä sinulla on jatkuvasti mahdollisuuksia kehittää itseäsi asiakaspalvelun ja kaupan alan ammattilaisena. Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään.


Edellytämme sinulta

Iloista asiakaspalveluasennetta ja kokemusta kaupan alan tehtävistä
Positiivista ja reipasta mieltä
Työtä pelkäämätöntä ja ripeää asennetta
Halua työskennellä kaupan kaikkina aukioloaikoina
Vastuunottokykyä, luotettavuutta ja rehellisyyttä
Vähintään 18 vuoden ikää


Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vastuullisen työn
Tilaisuuden työllistyä pitkäaikaisesti
Mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


Arvostamme

Aiempaa kokemusta päivittäistavarakaupassa työskentelystä


Kiinnostuitko?

Haethan pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä! Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää, mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.

Ensimmäinen haastattelukierros tehdään VIDEOHAASTATTELUNA, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Ilkka Tarvainen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
0207206225
ilkka.tarvainen@staffpoint.fi