(Poistunut julkaisusta)

Market-kaupan kehityspäällikkö
SOK ABC-ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2019

Tule rakentamaan kanssamme ABC:n seuraavaa 20 vuotta! ABC-ketjulla on S-market, Sale sekä ABC-market konsepteja. ABC-ketjun kehityspäällikkönä autat 4 000 kollegaasi onnistumaan päivittäin. Haluat osaltasi varmistaa, että jokainen asiakkaamme jatkaa meiltä matkaa hymyillen. Kehityspäällikön roolissa sinulla on vastuu siitä, että kaikkien ketjun myymäläkonseptien tilankäyttö vastaa kyseisen myymälän asiakkaiden tarpeita sekä ketjuliiketoimintamme yhtenäisiä määrityksiä ja konsepteja.

TAVOITTEESI:
Kehityspäällikkönä sinulla on visio siitä, mitä ABC-market on tulevaisuudessa ja millaisia tuotteita tarjoamme silloin. Rakennat määrätietoisesti menestystarinaamme jatkossakin. Vastaat marketkaupan nykyisestä kehityksestä sekä sinulla on näkemys tulevaisuuden convenience storesta. Olet myös mukana ABC:n brändin kehittämisessä.

Entä mistä sitten lähdet meillä liikkeelle? Aluksi tutustut työkavereihisi, useisiin sidosryhmiimme, kumppaneihimme sekä tietysti itse yksiköihin. Samalla pääset mukaan niin pienempiin kuin isompiin hankkeisiimme ja saat omia vastuita kehitystyössämme. Konkreettisia esimerkkejä pöydälläsi ratkottavista asioista ovat valikoimapäivitys sekä uusi take away -alue.

OSAAMISESI:
Tehtävässä menestymiseen vaaditaan vahvaa toimeenpanokykyä, koska tehtävän keskiössä on kentän ohjaus ja kehitystyössä toimiminen. Sinulla on marketkaupan kokemusta käytännön tasolla, tilanhallinnan osaamista ja valikoimien suunnittelusta. Toisaalta et koe myöskään ravintolakauppaa täysin vieraaksi. Olet tottunut käyttämään dataa kehityksen tukena.

Henkilönä olet luonteva esiintyjä ja sinulla on tilannetajua. Tulet muutenkin erinomaisesti toimeen ihmisten kanssa ja rakennat verkostoja sisäisesti ja ulkoisesti. S-ryhmässä keskeisiä sidosryhmiä ovat osuuskauppojen toimialajohto ja ryhmäpäälliköt sekä SOK:n matriisiorganisaatiossa IT-palvelut ja vähittäiskaupan ketjuohjaus. Tehtävässä tarvitaan määrätietoisuutta, sitkeyttä, vuorovaikutustaitoja, asiakaslähtöisyyttä ja rakentavaa tapaa toimia.

Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja/tai korkean tason työelämänäytöt. Työskentelet mahdollisesti jo tällä hetkellä menestyneen ketjubrändin parissa. Taustasi voi olla myös tuote- ja valikoimakehitystehtävistä.

Tukikohtasi on Helsingin Vallilassa Ässäkeskuksessa. Vierailet tarpeen mukaan toimipaikoissamme ja alueosuuskaupoissa. Tehtävässäsi sinua tukee ja sparraa esimiehesi Marko sekä 15 mahtavaa työkaveria. SOK ABC-ketjuohjauksessa on kunnianhimoinen, lämmin ja tsemppaava työilmapiiri. S-ryhmäläisenä sinulle kuuluvat myös hyvät henkilökuntaedut sekä mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 21.2.2019 mennessä. Jos jokin tehtävässä jäi vielä askarruttamaan, ABC-ketjun kehitysjohtaja Marko Fonsén juttelee mielellään kanssasi. puh. 040 1800 818. Parhaiten tavoitettavissa to 14.2. klo 09.00-11.00 ja 19.2. klo 14.00-16.00.