(Poistunut julkaisusta)

Market Access Manager / AbbVie Oy, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

AbbVie on maailmanlaajuinen, tutkimuslähtöinen biolääkealan yhtiö. Toukokuussa 2020 toteutuneen yritysoston myötä Allergan-yhtiöstä tuli osa AbbVietä. AbbVie on sitoutunut kehittämään maailman vakavimpiin sairauksiin lääkkeitä, joiden kliininen teho on osoitettu selkeästi ja potilashyöty on merkittävä. Yhtiön missiona on kehittää ja markkinoida edistyksellisiä hoitoja hankaliin ja vakaviin sairauksiin asiantuntemuksensa, sitoutuneen henkilöstönsä ja innovaatiokykynsä avulla. Maailmanlaajuisesti AbbVie työllistää noin 47 000 henkeä. AbbVien valmistamia lääkkeitä on saatavilla yli 175 maassa ja niillä hoidetaan yli 60 sairautta.

Suomessa AbbVie Oy on yksi Suomen parhaista työpaikoista. Organisaatiomme työllistää noin 90 ammattilaista Suomessa ja uusi toimistomme sijaitsee Pasilan Triplassa. Terapia-alueisiimme kuuluvat immunologia, onkologia, neurologia, virologia ja silmäsairaudet sekä Allergan Aesthetics -tuotteet. Työskentelemme matriisitiimeissä, joissa eri alueiden asiantuntijat toimivat yhteisen tavoitteen eteen. Haluamme, että kulttuurimme ja työilmapiirimme tukevat työn iloa ja onnistumista sekä työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista. Lue lisää meistä: www.abbvie.fi. 

Vahvistamme Market Access -tiimiämme ja haemme nyt

Market Access Manageria

vastaamaan lääkevalmisteiden hinta- ja korvattavuushankkeiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimit oman terapia-alueesi asiantuntijana vastaten kokonaisvaltaisesti vastuualueesi Market Access -toimenpiteistä. Määrittelet hinta- ja korvattavuusstrategioita sekä luot hinnoitteluskenaarioita. Terveystaloudelliset analyysit ja RWE-tutkimukset ovat sinulle tuttuja. Tuet oman terapia-alueesi brandtiimiä. Kuulut kymmenen hengen Market Access & External Affairs -tiimiin ja raportoit tehtävässäsi Market Access & External Affairs Directorille. 

Odotamme sinulta vähintään muutaman vuoden kokemusta Market Access -prosesseista, uusien tuotteiden lanseerauksesta lääketeollisuudessa ja terveystalouden tuntemusta. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esim. farmasian tai terveystaloustieteen alalta. Tehtävä vaatii samanaikaisesti suunnittelua ja toteuttamista. Ratkaiset tehokkaasti eteen tulevia haasteita itsenäisesti ja osana tiimiä. Matriisityöskentely on sinulle tuttua ja koet luontevaksi työskennellä asiakasrajapinnassa. Kommunikoit sujuvasti kirjallisesti ja suullisesti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan vastuullisella ja merkityksellisellä toimialalla osana menestyvää ja kasvavaa kansainvälistä yritystä. Pääset työskentelemään uusien, mielenkiintoisten tuotteiden parissa. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja yhteiset onnistumiset. Tuemme oppimista ja tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ja kehittää osaamista työssäsi.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Market Access & External Affairs Director Mari Renlund to 13.8. klo 16-17 tai ma 17.8. klo 16-17, puh. 0400 422 933. Voit olla yhteydessä myös MPS-konsultteihin Sani Kaajakseen ti 11.8. klo 14-15, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnelaan ti 18.8. klo 12-13, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 23.8.2020 mennessä.