(Poistunut julkaisusta)

Märkätilan mattoasentaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Etsimme Pohjois-Karjalan alueella toimivalle asiakkaallemme ammattitaitoista työntekijää märkätilojen mattoasennuksiin. Kohteet sijaitsevat pääosin Joensuun lähiympäristössä. Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävissä tai sisustuskirvesmiehen tehtävistä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä ja kyseessä on vakituinen työsuhde, jossa palkka on neuvoteltavissa. Kyseessä on kokopäivätyö, jossa oman auton käyttö välttämätöntä.

Mikäli olet etsimämme työntekijä, niin jätä hakemusta mahdollisimman pian sillä paikka täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja: ville.vaananen@rtkhenkilostopalvelu.fi tai p. 050 341 7993

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.