(Poistunut julkaisusta)

Märkämaalari
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Haluatko työskennellä tarkkuutta vaativassa työssä, jossa pääset näkemään kättesi jäljen konkreettisesti? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt MÄRKÄMAALARIA vakituiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Helsinkiin.

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta vastaavista tehtävistä tai olet juuri alalta valmistunut urasi alkuvaiheessa. Jos olet innokas oppimaan uutta sekä positiivisen ja ahkeran asenteen omaava hakija, näkisimme sinut mielellämme haastattelun merkeissä! Työtä on tarjolla kokoaikaisesti ja työaika on joustavasti klo 7-15. Tehtävässä maalataan märkämaalausmenetelmällä pienehköjä teollisuuden metalli- sekä muovituotteita. 

Tässä tehtävässä pääset kehittämään asiantuntijuuttasi yhä pidemmälle. Pääset osaksi laadukasta palvelua tarjoavaa yritystä, jossa työtäsi helpottavat nykyaikaiset työvälineet. Työkavereiksi saat reilu parikymmentä ammattitaitoista ja motivoitunutta maalauksen asiantuntijaa. Lisäksi saat tietysti hyvän perehdytyksen tehtävään ja meidän Personalhusetin HR-tiimin tuen. 

Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta tai soita suoraan henkilöstökonsultti Monia Pölläselle, 0505928816, niin jutellaan lisää. Voit myös ola yhteydessä sähköpostitse monia.pollanen@personalhuset.fi.

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä