(Poistunut julkaisusta)

Märkämaalari
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.5.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 24 Me, myyntimme kasvoi 60 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu yhä.

Haemme asiakkaallemme märkämaalaria teollisuuteen! Asiakkaamme on kappale- ja massatavaran käsittelyyn kuljetinratkaisuja suunnitteleva ja valmistava yritys.

Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Tärkein työkalusi tulee olemaan korkeapaineruisku, joten sen hallinta on työssä menestymisen edellytys. Toivomme sinulta korkealaatuista työnjälkeä sekä voimassaolevan tulityökortin ja työturvakortin.

Työt alkavat toukokuun puolessa välissä ja jatkuvat heinäkuun loppuun. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus jatkoon myös tämän jälkeen! Mikäli kiinnostuit niin jätäthän hakemuksesi kotisivujemme kautta pikimmiten.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Erica Ollikainen, erica.ollikainen@workpower.fi