Märkämaalari Lainisalo Oy:lle
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.7.2021

Oletko etsimämme motivoitunut märkämaalari? Haluatko osaksi kannustavaa ja viihtyisää työympäristöä?

Haemme nyt oma-aloitteista ja alasta kiinnostunutta märkämaalaria pitkäaikaiseen työsuhteeseen asiakkaallemme Lainisalo Oy:lle Helsinkiin.

Lainisalo Oy on vuonna 1990 perustettu Suomen johtava kappaletavaraan erikoistunut alihankintamaalaamo, joka toimii Suomessa ja Virossa. He tarjoavat teollisuuden pintakäsittely-, asiantuntija- ja tuotekehitys- sekä kokoonpanopalveluita. Tällä hetkellä Lainisalolla työskentelee yli 100 alan ammattilaista.

Työpäiväsi

Työpäiviesi aikana pääset tekemään kaikkia maalaamon työtehtäviä, kuten tuotteiden ripustamista, pohjakäsittelyä, pesua, korkeapaineruiskumaalausta, sekä pakkaamista. Työssäsi pohjakäsittelet ja märkämaalaat pieniä sarjoja sairaala- ja puolustusvälineteollisuuden tuotteita. Päivittäinen työaikasi on klo 7.00-15.30. Työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden työehtosopimusta.

Arvostamme

 • Aiempaa kokemusta märkämaalauksesta ja ymmärrystä maalaamon toiminnasta
 • Työhön soveltuvaa koulutusta (auto- tai rakennusmaalari, pintakäsittelijä)
 • Tarkkaa ja huolellista työtapaa
 • Toimeen tarttuvaa asennetta ja halua oppia uutta
 • Luotettavaa ja positiivista työotetta

Tarjoamme sinulle

Lainisalolla pääset työskentelemään kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa henkilöstön viihtyvyys ja tekemisen meininki ovat tärkeitä kulmakiviä. Työsuhteesi alkuun sisältyy kattava perehdytys ja sinulla on myös mahdollista suorittaa erikoisammattitutkinto oppisopimuksella. Tässä on erinomainen mahdollisuus päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi pitkäaikaisessa ja monipuolisessa maalaamon työtehtävässä. Tällä hetkellä Lainisalon maalauspuolella työskentelee 36 ammattilaista.

Me Workpowerilla tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin, olit sitten kokenut konkari tai aloittelemassa työuraasi. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti. Lainisalolla toivotaan sinun jäävän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen vuoden vuokratyösuhteen päätyttyä.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi palkkatoiveineen meille kotisivujemme kautta tai suoraan sähköpostiin mahdollisimman pian. Ensimmäinen etähaastattelukierros tapahtuu meidän toimestamme ja potentiaalisimmat hakijat jatkavat vielä asiakkaan haastatteluun. Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana ja haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: märkämaalari, teollisuusmaalari, maalari, pintakäsittelijä, ruiskumaalari, automaalari

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1475871
 • Tehtäväalue: Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Uusimaa, Helsinki