(Poistunut julkaisusta)

Manufacturing Manager
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Oletko kokenut tuotannon esimies ja kaipaat lisäväriä työhösi? Kutsumme sinut kansainvälisten projektien maailmaan!

Haemme nyt kehityshenkistä Valmistuspäällikköä vetämään Lapuan tehtaamme toista valmistuslinjaa. Toimimme osana Valmetin Sellu & Energia -liiketoimintalinjaa, ja valmistamme paineenalaisia osia esim. voimakattiloihin ja haihduttamoihin. Noin sadan hengen hitsaus- ja asennusporukkamme toimittaa laadukkaita tuotteita asiakasprojekteihin ympäri maailmaa.

Valmistuspäällikkönä toimit linjan esimiehenä ja vastaat tuotteen valmistuksesta alusta loppuun. Otat valmistusprojektin vastaan, resurssoit ja aikataulutat linjan toiminnan, ja huolehdit tuotteen ja siihen liittyvän dokumentaation valmiiksi valmistuksen osalta. Tärkein tehtäväsi on varmistaa, että tiimisi toimii turvallisesti ja ohjeiden mukaan, ja kaikki pääsevät päivän päätteeksi ehjinä kotiin. Esimiestehtävät ja ihmisten johtaminen ovatkin isossa roolissa. Keskeisenä ajurina työssäsi on tuottavuus, eli olet mukana hinnoittelussa ja seuraat kustannusten toteutumista. Pyrit kehittämään toimintatapojamme ja tuot uusia näkökulmia tekemiseen jatkuvan parantamisen hengessä. Vastuullasi on myös uusien nykyaikaisten ohjaus- ja kuormitustyökalujen käyttöönotto ja ylläpito. Isoissa kansainvälisissä projekteissa tulee usein vastaan odottamattomia tilanteita, joten iso osa työstäsi on ongelmanratkaisua ja reagointia muutoksiin.

Teet läheistä yhteistyötä toisen valmistuslinjan esimiehen ja tiimin kanssa, mutta tarvitset koko tehtaan henkilöstön tukea työssäsi. Olet yhteydessä myös suunnittelijoihin, projektipäälliköihin ja työmaavalvojiin esim. aikataulujen ja piirustusten tiimoilta. Tiimissäsi on sekä työntekijöitä että toimihenkilöitä.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla tulisi olla soveltuva korkeakoulututkinto ja esimieskokemusta. Tuotantoympäristö on sinulle tuttu, ja hallitset tuotannon prosessit ja työkalut. Lisäpisteitä saat LEAN-osaamisesta ja alamme valmistusstandardien (esim. PED, ASME, GB ja ISO) tuntemisesta. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Nautit ihmisten kanssa työskentelystä, ja ansaitset alaistesi luottamuksen jämptillä ja reilulla toiminnalla. Viet tiimiäsi kohti tavoitteita innostavalla ja osallistavalla johtamistyylillä. Et pelkää muutosvastarintaa, vaan muodostat oman näkemyksesi ja olet valmis viemään sitä rohkeasti eteenpäin. Rauhallisuus ja joustavuus auttavat sinua luovimaan vaihtuvissa tilanteissa ja erilaisten odotusten keskellä. Olet käytännönläheinen ja haluat tietää ja ymmärtää, mitä verstaalla päivittäin tapahtuu.

Mitä tarjoamme sinulle?

Lapuan tehtaallamme vuosikymmenten kokemus kohtaa modernin teknologian, ja pääset nauttimaan dynaamisista kansainvälisistä projekteista pohjalaisessa rauhassa. Yhteen hitsautunut porukkamme ottaa sinut lämmöllä vastaan!

Se tunne kun tiimisi saumattomasta yhteistyöstä syntyy loistavia tuloksia!

Lisätietoja

Lisätietoja antaa Jyri Palmu, Senior Manager, Production, Lapua, +358 50 555 9285 tai jyri.palmu@valmet.com.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 31.7.2019.

Käymme läpi hakemuksia jo hakuaikana, ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme! www.valmet.com/careers