(Poistunut julkaisusta)

Manufacturing Automation Software Engineer
Murata Electronics Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Haussa on Manufacturing Automation Software Engineer Vantaan Martinlaaksoon.

Tehtävässä tulet osallistumaan tulevaisuuden älykkään tehtaan suunnitteluun ja rakentamiseen. Työtehtävät sisältävät laiteintegraatiota, tietokantoja, prosessin- ja tuotteiden jäljitettävyyttä, tuotannon automatisointia sekä käyttäjärajapintojen suunnittelua. Rooli ja työnkuva määritetään palkattavan henkilön osaamistason mukaan.

Katsomme eduksesi aikaisemman kokemuksen ohjelmistokehityksestä, automaatiosta, tietokannoista, graafisten käyttöliittymien suunnittelusta/toteutuksesta ja LabVIEW:stä.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ( ins, DI). Odotamme sinulta kiinnostusta tekniikkaa ja tuotannon toiminnan kehittämistä kohtaan sekä halua kehittää ammatillista osaamistasi. Pystyt ottamaan vastuuta aikatauluista, projektien sisällöstä ja tehtyjen ratkaisujen toimivuudesta käyttökohteessaan. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden työskennellä ja kehittyä menestyvässä kansainvälisessä yrityksessä nykyaikaisten teknologioiden, menetelmien ja alan parhaiden osaajien parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Reijo Kärkäs, p. 050 341 3667 tai Petri Katravuori, p. 040 560 3042. Sähköpostilla: etunimi.sukunimi(a)murata.com.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi palkkatoiveineen viimeistään 29.10.2018 alla olevasta linkistä. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Murata Electronics Oy on osa globaalia, johtavaa elektroniikkakomponenttien ja -ratkaisujen valmistajaa Murataa, joka työllistää yli 78 000 henkilöä maailmanlaajuisesti. Missiomme on osallistua yhteiskunnan kehitykseen innovoimalla ainutlaatuisia tuotteita ja ratkaisuja.

Vantaalla sijaitsevassa MEMS-teknologiakeskuksessamme työskentelee yli 950 ammattilaista. Kehitämme ja valmistamme puhdastilaolosuhteissa ainutlaatuiseen 3D MEMS -teknologiaan pohjautuvia kiihtyvyys-, kallistus- ja kulmanopeusantureita mm. autoteollisuuden kriittisiin turvajärjestelmiin ja terveysteknologian sovelluksiin. Olemme globaali markkinajohtaja ajonvakautusjärjestelmien ja sydämentahdistimien liikeantureissa.

Lue lisää Muratasta www.murata.com