(Poistunut julkaisusta)

Manuaalitestaaja
Barona IT Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Onko sinulla kokemusta manuaalisesta testauksesta? Oletko luonteeltasi ongelmienratkoja? Hienoa, saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Kyseessä on määräaikainen tehtävä testauksen parissa. Tehtävässä pääset työskentelemään haastavissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa pääasiassa manuaalitestauksen parissa. Pääset osallistumaan testauksen eri vaiheisiin, kuten testien kirjoittamiseen.

Toivomme, että sinulla on kokemusta manuaalitestauksesta. Etsit itsellesi monipuolista ja vaihtelevaa roolia ja sinulla on kiinnostusta testaukseen ja laadunvarmistukseen. Sinulla on ymmärrystä liiketoiminnan prosesseista ja kokemusta erilaisista isoista järjestelmistä, tietokannoista ja rajapinnoista. Kokemus vakuutus- tai finanssialalta on eduksi.

Olet oma-aloitteinen ja omatoiminen henkilö, joka pystyy työskentelemään usean projektin parissa samanaikaisesti. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja pystyt työskentelemään hektisessä ympäristössä.

Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky toimia asiakaslähtöisesti. Sinulla on aktiivinen ja innostunut ote työhön sekä halu oppia uutta sekä kehittää osaamistasi. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.