Manuaalisorvaajia vakituisiin työsuhteisiin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018Työn kuvaus:
  Juhani Haavisto Oy on vuonna 1987 toimintansa aloittanut tilauskonepaja. Kotkan Hovinsaarella ja Mussalossa sijaitsevissa yksiköissä konepaja työllistää yhteensä n. 70 ammattilaista. Toimintamme perustuu asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseen ja palveluidemme jatkuvaan kehittämiseen. Olemme luotettava kumppani osana asiakkaamme arvoketjua. Toimintamme perustuu sertifioituihin laatujärjestelmiin.
 
Juhani Haavisto Oy:n tavoitteena on olla konepajapalveluita tarjoavien yritysten joukossa haluttu palveluyritys ja työnantaja, kun mittareina ovat palvelun laatu ja asiakastyytyväisyys sekä henkilöstön hyvinvointi. http://www.juhanihaavisto.fi .

 
Haemme uudistuvalle ja voimakkaassa kasvussa olevalle asiakkaallemme Juhani Haavisto Oy:lle Manuaalisorvaajia vakituiseen työsuhteeseen Kotkaan. Työsuhde alkaa sopivien henkilöiden löydyttyä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten haethan tehtävää mahdollisimman pian.
 
Toivomme hakijoilta tehtävään soveltuvaa alan koulutusta sekä työkokemusta vastaavista tehtävistä. Etsimme hyvällä positiivisella asenteella varustettua rautaista ammattilaista, jolla on laaja osaaminen ja kokemus konepajateollisuudesta. Olet yhteistyökykyinen tiimipelaaja, joka ei pelkää haastavimpiakaan tilanteita. Tehtävässä menestyminen edellyttää lisäksi oma-aloitteisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

Toivomme hakijoilta myös:
- koneistajan peruskoulutusta,
- vähintään viiden vuoden työkokemusta,
- materiaalien tuntemusta sekä hyvää teknisten piirustusten lukutaitoa,
- näyttöä monipuolisten kappaleiden koneistuksesta,
- suomen-  ja englanninkielen taitoa sekä
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn
 
Lisäksi vahva tausta pitkien akseleiden valmistamisesta manuaalisorveilla tai hiomakoneilla katsotaan eduksi tehtävää haettaessa.
 
Tarjoamme sinulle:
Vakituisen työsuhteen kehittyvässä, dynaamisessa ja ammattitaitoisessa työyhteisössä. Monipuolisen työnkuvan ja kilpailukykyisen palkan lisäksi asianmukaiset, siistit työtilat ja -välineet sekä hyvät työsuhde -edut. Saat mahdollisuuden toimia osana tiimiä, jossa on mahtavat kollegat, kannustava ja työntekijöitä arvostava ilmapiiri.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin HR Consultant Pietari Salmi, p. 040 820 4007, pietari.salmi@adecco.fi . Hae tehtävää nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Haku päättyy 31.10. Hakemuksen voit jättää osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat .

Asiakkaan tehtävänimike:  Manuaalisorvaaja


Sijainti:  KOTKA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Suvi Blomqvist


Toimipaikka:  Kotka

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1195965
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: KOTKA