(Poistunut julkaisusta)

Manuaalisorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista manuaalisorvaajaa.

Työnkuvaus: 
Työ tapahtuu pääasiassa manuaalisorvilla (yksittäiset kappaleet tai pieniä sarjoja piirustusten mukaan). Hakijalta edellytämme aiempaa kokemusta manuaalisorvauksesta. CNC-koneistuksen osaaminen katsotaan eduksi, sillä satunnaisesti työtehtäviä voi olla myös CNC-koneistuskeskuksella. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää piirustusten lukutaitoa, tarkkuuttaa ja ongelmanratkaisukykyä. Työ on itsenäistä, mutta toivomme sinun olevan luonteeltasi tiimipelaaja. 

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista työyhteisöä ja työskentelemään mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja töitä tehdään päivävuorossa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve tekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa ja vakavaraisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa.

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Jos siis kaipaat uusia haasteita, monipuolista työnkuvaa ja loistavaa työporukkaa ympärillesi, laita hakemusta tulemaan!

Lisätietoja:
HR-koordinaattori Jenni Raitanen
jenni.raitanen@workpower.fi
040 7050 722