(Poistunut julkaisusta)

Manuaalisorvaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2018
Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoista ja osaavaa sorvaajaa Imatralle!

Hakijalta edellytämme aiempaa kokemusta manuaalisorvauksesta. CNC-koneistuksen osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla tehtävään soveltuva koulutus sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Työturvakortti ja tulityökortti tulee olla suoritettuna. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä teknisiä taitoa, tarkkuuttaa ja ongelmanratkaisukykyä. Työ on itsenäistä, mutta toivomme sinun olevan luonteeltasi tiimipelaaja. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, jossa  on mahdollisuus kehittää omaa ammattiosaamistasi.

Mikäli kiinnostuit niin jätäthän hakemuksesi pikimmiten kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja antaa:

Henkilöstöassistentti Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi