(Poistunut julkaisusta)

Manuaalisorvaaja, TKM TTT Finland Oy, Toijala
TKM TTT Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2019

Etsimme TKM TTT Finland Oy:lle Toijalaan MANUAALISORVAAJAA vakituiseen työsuhteeseen.
Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Baronan kanssa mutta valitun henkilön työsuhde muodostuu suoraan TKM TTT Finlandille.

Etsimme aktiivista ja positiivisen asenteen omaavaa työntekijää tuotantoon CNC/Manuaalisorville. Sinulla tulisi olla metallialan perustutkinto tai aiempi kokemus konepajatyöstä. meillä saat hyvän opastuksen ja perehdytyksen tehtävään. Tehtävässäsi onnistut, mikäli sinulta löytyy aitoa mielenkiintoa uuden oppimiseen ja halua kasvaa alan ammattilaiseksi ammattitaitoisen työyhteisön tuella.

Edellytämme sinulta

  • Työhön soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta

  • aktiivista ja positiivista asennetta työntekoa kohtaan

  • intoa oppia uutta ja kouluttautua ammattilaiseksi työn kautta

  • huolellisuutta ja tarkkuutta sekä kykyä pitkäjänteiseen työskentelyyn

  • vuorotyövalmiutta

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen vakavaraisessa ja arvostetussa yrityksessä. Modernit tuotantotilat ja ammattitaitoiset työkaverit auttavat sinua viihtymään ja kehittymään työssäsi. Tarjoamme kannustavan palkkauksen teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaan sekä muita työsuhde-etuja kuten laajan työterveyshuollon palvelut.

Meistä lyhyesti

Olemme yksi maailman johtavista raskaan puunjalostusteollisuuden terien valmistajista. Jo lähes 60 vuoden ajan olemme valmistaneet leikkaavia teriä ja koneenosia vaativiin teollisuuden käyttökohteisiin sekä kotimaahan, että vientiin ulkomaille. Kuulumme saksalaiseen TKM-konserniin, joka on alansa kansainvälinen markkinajohtaja sekä kasvava yritys alallaan. Liikevaihtomme on n. 14M€ ja Akaan Toijalassa meitä työskentelee tällä hetkellä n. 130 tämän alan ammattilaista. Minkälaista meillä on työskennellä? Tutustu meistä keväällä 2018 kuvattuun videoon youtubessa ja mikäli kiinnostuit, niin odotamme hakemustasi!

Paikasta lisätietoja voit kysellä Baronalta: Jani Sjölund puh 0504347226 tai jani.sjolund@barona.fi

Mikäli kiinnostuit paikasta jätä hakemuksesi Baronan sivuilla.