(Poistunut julkaisusta)

Manuaalisorvaaja, Masino Industry Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2018

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. Olemme mukanasi kaikissa elämäsi vaiheissa ja pyrimme siihen, että sinulla on työpaikka, jossa viihdyt. Meille työnantajana vastuullisuus merkitsee siten työntekijöistämme huolehtimista, josta kertoo myös vuosittaisen työtyytyväisyyskyselymme tulokset, jossa yli 96% työntekijöistämme suosittelee meitä sekä rekrytoijana että työnantajana.

Etsimme asiakasyrityksellemme Masino Industry Oy:lle Ylöjärvelle manuaalisorvaajaa monipuoliseen työnkuvaan.

Etsimämme henkilö työllistyy levyn käsittelyyn manuaalisorvin pariin mutta on myös halukas oppimaan muita tuotannon työvaiheita. Työstettävät kohteet ovat yksittäiskappaleita sekä välillä pidempiä sarjoja ja työ on vaihtelevaa, joten pitkästymään tässä työtehtävässä ei pääse. Kokemus manuaalisorvauksesta on toivottavaa, mutta koulutus tai kokemus metallialan töistä riittää sillä yritys tarjoaa kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Tärkein piirre hakemassamme henkilössä on avoin asenne uuden oppimiseen ja ammatilliseen kasvuun metallialan töiden parissa.

Masino Industry Oy tarjoaa siistin työympäristön ja mielenkiintoisen työn yrityksessä, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteita vaativiin teollisuusolosuhteisiin. Työ on 2-vuorotyötä ja työsuhde on vuoden määräaikainen vuokratyösuhde, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus rekrytoitua asiakasyrityksen kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tutustu yritykseen katsomalla esittelyvideo

Kiinnostuitko tehtävästä? Laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kutsumme hakijoita haastatteluun hakemusten perusteella, joten täytäthän tietosi ja osaamisesi mahdollisimman kattavasti.