(Poistunut julkaisusta)

Manuaalisorvaaja, Logistic TKT Systems Oy (Pirkkala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2019

Asiakkaamme Logistic TKT Systems Oy on Pirkkalassa toimiva, voimakkaasti kasvava ja kansainvälistymiseen keskittyvä keskiraskas konepaja. Konserniin kuuluu myös Hämeenlinnassa toimiva Sisu Worx Oy. Yrityksen palvelu on kokonaisvaltaista sisältäen koneistuksen lisäksi mm. suunnittelua, kokoonpanoa ja projektinhallintaa. Voit lukea lisää asiakkaastamme osoitteista www.finbow.fi ja www.logistic.fi.

Haemme asiakkaallemme nyt Pirkkalaan Finbow -liiketoiminta-alueelle 

MANUAALISORVAAJAA.

Etsimme sorvaajaa pitkien akseleiden (+10 m) sorvaustehtäviin.

Toivomme sinulta vähintään 1-2 vuoden työkokemusta manuaalisorvaamisesta, eritoten isoista kappaleista. Tässä tehtävässä menestyy rauhallinen, tarkka ja huolellinen henkilö, joka tekee työnsä ammattiylpeydellä. Sinulla on koneistajan koulutus, hyvä piirustusten lukutaito ja halua kehittyä alan ammattilaiseksi. 

Huomioimme tässä haussa myös CNC-taustaiset hakijat, joilla on hieman kokemusta manuaalipuolesta ja halua tehdä manuaalisorvaustöitä. 

Asiakkaamme tarjoaa sinulle:

  • luotettavan ja vakaan työnantajan
  • mahdollisuuden päästä vakituiseen työsuhteeseen 4 kk vuokrausjakson jälkeen
  • mukavan työporukan ja työympäristön
  • hyvät koulutusmahdollisuudet
  • reilun palkkauksen
  • hyvän sekä kannustavan perehdytyksen

Työ on kokoaikaista päivätyötä, mutta edellytämme mahdollisuutta myös 2-vuorotyöhön. Työ alkaa vuokratyösuhteella, mutta tässä on mahdollisuus myös pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Mikäli olet etsimämme tekijä, laita hakemuksesi pikaisesti alla olevan linkin kautta! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501. Soita ihmeessä ja kysy lisää, kerron sinulle mielelläni tästä paikasta tarkemmin puhelimessa. Haastattelut aloitan välittömästi. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.