(Poistunut julkaisusta)

Manuaalikoneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Kyröön ammattitaitoista manuaalisorvaajaa.

Sinulla on aiempaa kokemusta manuaalisorvauksesta. Olet käynyt alan koulutuksen ja piirustusten lukutaitosi on hyvällä tasolla. Kokemus muista manuaalikoneista katsotaan eduksi.

Työssä menestyminen edellyttää:
- oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta
- joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- tarkkuutta ja halua tehdä työsi hyvin.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen työpaikan kotimaisessa, vakavaraisessa yrityksessä. Pääset osaksi osaavaa työporukkaa ja saat hyvän perehdytyksen. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työpaikkaan yrityksen kirjoilla. Työtä tehdään vuorossa.

Hakuprosessi:
Lähetä hakemuksesi pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla määräajan jälkeen.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi
040 582 5650

Avainsanat: manuaalikoneistus, sorvaus, vuorotyö, vakituinen