(Poistunut julkaisusta)

Manuaalikoneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

Olemme aidosti välittävin, vuodesta 2003 asti toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita juuri meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haemme asiakkaallemme Poriin manuaalikoneistajaa kärkisorville.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta manuaalikoneistuksesta ja erityisesti -sorvauksesta. Sinulla on kokemusta sekä isommista että pienemmistä kappaleista. Osaat tehdä kiinnitykset ja teränvaihdot itsenäisesti. Koneella sorvataan yksittäiskappaleita ja pieniä määriä.

Olet tarkka, oma-aloitteinen ja tulet toimeen porukassa. Hyvällä asenteella on myös suuri merkitys! Sinulle on lisäksi tärkeää, että työjälkesi on laadukasta ja tasaista.

Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille määräajan jälkeen. Työtä tehdään pääasiassa päivävuorossa. Aloitusaika on sovittavissa.

Hae paikkaa rohkeasti!

Lähetä hakemuksesi pikaisesti, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja:
HR-konsultti Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi


Avainsanat: koneistus, manuaalikoneistus, sorvi, päivätyö, kokoaikatyö