(Poistunut julkaisusta)

Manuaalikoneistaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2018

WorkPower on luotettava, vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Rekrytoimme henkilöstöä suoraan asiakasyrityksillemme sekä vuokraamme eri alojen osaajia. Toimimme koko Suomen alueella sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vuosittain WorkPowerin kautta saa työtä yli 2000 henkilöä. Liikevaihtomme on noin 15 M€. Myyntimme kasvoi 47 % edellisvuodesta ja kasvumme jatkuu. Liity energiseen joukkoomme!

Haemme asiakasyritykseemme Poriin ammattitaitoista manuaalikoneistajaa.

Sinulla on aiempaa työkokemusta manuaalisorvauksesta sekä osaat lukea piirustuksia. Työnhakijalta vaaditaan ammattitaitoa isojen kappaleiden koneistukseen, korkeaa työmoraalia, joustavuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme hakijalta usean vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä.

- alan koulutusta
- ammattimaista ja oma-aloitteista asennetta
- voimassaolevaa työturvakorttia (ei välttämätön)

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykselle määräajan jälkeen. Työtä tehdään päivävuorossa. Pääset osaksi mukavaa työporukkaa!

Lähetä hakemuksesi nettisivujemme kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti osaamisestasi. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa:
Henkilöstökoordinaattori Elina Hyvärinen
elina.hyvarinen@workpower.fi