(Poistunut julkaisusta)

Manuaalikoneistaja, Tuusula
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

 

Taipuuko metalli ja nouseeko rauta? Sorvaat ja jyrsit luontevasti piirustusten pohjalta ja nautit käsitöistä? Etsimme asiakasyrityksellemme rautaisia metallialan ammattilaisia koneistajan tehtäviin. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy ja kyseessä on vakituinen kokopäivätyö.

Työ vaatii tarkkuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Koska työ on itsenäistä ja piensarjojen parissa tehtävää, aikaisempaa kokemusta ja/tai koulutusta koneistuksesta on syytä olla. Piirustustenlukutaito on välttämättömyys, mutta manuaalikoneistajan työssä ohjelmointitaitoa ei tarvita. On suuri etu, jos osaat hitsata/särmätä/suorittaa muita konepajan työvaiheita. Töitä tehdään arkipäivisin 07.15 - 15.30 välillä. 

Edellytämme:

  • Kokemusta/osaamista koneistajan tehtävistä
  • Piirustustenlukutaitoa
  • Oma-aloitteisuutta

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen korvauksen työstä (vähintään TES)
  • Vakituisen työsuhteen alan kärkeä edustavassa yrityksessä
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asianmukaiset ja laadukkaat työvarusteet

 

Kiinnostuitko? Muistathan liittää hakemukseesi mukaan CV, palkkatoive sekä mahdollinen työn aloitusajankohta. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893

mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfY

 

Löydät meidät myös Facebookista:

https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.