Manuaalikoneistaja, Toijalan Elemec Oy (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Toijalan Elemec Oy on tarjonnut monipuolisia tehdaspalveluita jo yli 30 vuoden ajan. He tarjoavat teollisuudelle monipuolisia palveluja pienistä koneistustöistä suuriin, koko tuotannon kattaviin modernisointeihin. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Etelä-Pirkanmaalla, Akaassa ja Valkeakoskella.

Etsimme nyt asiakkaallemme Valkeakosken toimipisteeseen

MANUAALIKONEISTAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Oletko sorvaus- ja jyrsintätaitoinen manuaalikoneistaja, jolla on kyky itsenäiseen työskentelyyn? Oletko huolellinen, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen persoona, joka tulee toimeen kaikkien kanssa? Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, voisit olla etsimämme henkilö juuri tähän tehtävään ja haluaisimme kuulla sinusta ehdottomasti lisää!

Työnkuvaasi kuuluu muun muassa paperijalostuskoneiden uusien varaosien asennusta ja muutostöitä. Edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä huolelliseen ja oma-aloitteiseen työotteeseen. Eduksi katsomme sorvaus- ja jyrsintätaidon. Sinut voidaan myös kouluttaa kumitelojen ja pituusleikkurin terien hiontaan.

Tässä manuaalikoneistajan työssä menestyäksesi odotamme, että sinulla on jo aikaisempaa työkokemusta vastaavista koneistajan tehtävistä tai tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kone- ja metallialan parista. Huolellinen työ pitää sisällään pienien kappaleiden valmistamista, joten hyvät kädentaidot ja rutiinin omainen työskentely on suuri etu.

Asiakkaamme tarjoaa sinulle työpaikan vakaassa yrityksessä, jossa pääset kasvamaan raudan lujaksi ammattilaiseksi osana mukavaa tiimiä. Työ on kokoaikainen päivätyö vain puolen tunnin ajomatkan päässä Tampereelta. Töiden aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Lähetä meille hakemuksesi CV:n kera oheisen linkin kautta!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=1199 

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n HR-koordinaattori Aleksi Aalto arkisin klo 8–16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot