(Poistunut julkaisusta)

Mäntsälään kesätyöntekijöitä
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Kesätyöhakumme on alkanut ja palkkaamme jälleen kesäksi 2021 satoja kesätyöntekijöitä ympäri Suomea! Osallistumme Vastuullinen Kesäduuni 2020-kampanjaan ja rakennamme hyviä kesätyökokemuksia vastuullisena työnantajana.

Haemme nyt myymälöihimme keväällä alkavalle puutarhasesongille 

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Kesätyöntekijämme työskentelevät myyjinä tai varastotyöntekijöinä. 

Myyjänä tehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu-, myynti- ja varastotehtävät sekä kassatyöskentely. Tarkastat myymälään saapuvia toimituksia, pidät puutarhamyymälän esillepanot houkuttelevina ja huolehdit yleisestä järjestyksestä. Osa tehtävistä on fyysisiä, kuten multasäkkien nostaminen asiakkaille. Auringon paistaessa on myymälöissämme tekemisen meininki.

Varastotyöntekijänä työsi koostuu monipuolisista varastotehtävistä sekä asiakaspalvelusta: vastaanotat ja lähetät tavaraa sekä huolehdit varaston siisteydestä. Osallistut tarvittaessa myös myymälän puolella työskentelyyn. Hyvä fyysinen kunto ja trukin käyttökokemus ovat eduksi varastotehtävässä.

Meidän porukassa tarvitset

  • Erinomaista asiakaspalveluasennetta kiireenkin keskellä
  • Reippautta ja oma-aloitteisuutta tarttua töihin sekä rohkeutta kysyä, jos et tiedä
  • Hyviä yhteistyötaitoja ja hymyä huuleen
  • Vähintään 18 vuoden ikää
  • Valmiutta ilta- ja viikonloppuvuoroihin
  • Kaupallinen tai puutarha-alan koulutus/kokemus katsotaan eduksi

Eripituiset kesätyösuhteet sijoittuvat aikavälille 1.3.2021 – 30.9.2021. Eniten kesätyöntekijöitä tarvitsemme huhti-toukokuulla puutarhakaupan käydessä vilkkaana. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja niiden tuntimäärät vaihtelevat työtehtävittäin.

Tarjoamme sinulle monipuolisen kesätyön osaavassa ja innostuneessa porukassa. Työsuhteesi ajaksi saat hyvät henkilöstöedut käyttöösi. Lisätietoja avoimista kesätöistä voit tiedustella lähimyymäläsi myymäläpäälliköltä.

Odotamme jo malttamattomana hakemustasi, joten lähetäthän sen mitä pikemmin ja viimeistään 7.2.2021! Myymäläpäällikkömme käsittelevät saapuneita hakemuksia ja saattavat tehdä valintoja jo hakuaikana.