Mandariinikiinan tulkki, Stora Enso Oyj, Kotka
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021
Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Stora Enso Oyj:lle mandariinikiinan tulkkia teknisen asennusprojektin tueksi Kotkaan, Sunilan tehtaalle. Tehtävä on loistava tilaisuus päästä kerryttämään tulkkauskokemusta ja näkemään globaalin yrityksen toimintaa. Jos sinulla teknisen alan koulutus, sujuva mandariinikiinan kielitaito sekä mahdollisesti
jo hieman aiempaa tulkkauskokemusta, hae paikkaa pian!
KUVAUS
Stora Enso on puun ja biomassan hyödyntämiseen erikoistunut metsäalan yritys, joka toimii globaalisti yli 30 maassa. Yritys kehittää ympäristöystävällisiä ratkaisuja esimerkiksi rakennusalalle sekä tehdas- ja lääketeollisuuteen. Kotkassa, Sunilan tehtaalla tuotetaan mm. mäntyöljyä ja havupuusellua ja tehdas työllistää yli 150 ihmistä.

Tulkkina työskentelet kiinankielisten työnjohtajien ja suomenkielisten asentajien välillä, varmistaen asennusprojektin sujuvan etenemisen. Lisäksi tehtävääsi kuuluu asennusprojektin dokumentaatio ja siihen liittyvä selvitystyö. Kieliosaamisellasi varmistat projektin sujuvan etenemisen ja pääset samalla oppimaan lisää tekniikan alasta.

Tarjoamme

Tehtävässä pääset näkemään globaalin yrityksen toimintaa ja kieliosaamisellasi tukemaan projektin etenemistä.
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Tulkkaus työnjohtajien ja asentajien välillä
* Dokumentaatio
* Asennusprojekteihin liittyvä selvitystyö

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva teknisen alan koulutustausta (esim. konetekniikka tai mekaniikka)
* Sujuva suomen, englannin sekä mandariinikiinan kielitaito


Aiempi tulkkauskokemus katsotaan tehtävässä eduksi.

Työntekijänä olet:


* Reipas ja oma-aloitteinen
* Yhteistyökykyinen
* Tarkka ja huolellinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Toukokuu 2020
* Kesto: 4kk, arviolta elokuun loppuun
* Sijainti: Kotka, Sunila
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Stora Enso Oyj:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Stora Enso on pakkaus-, biomateriaali-, puutuote- ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Työllistämme noin 25 000 henkilöä yli 30 maassa, ja osakkeemme noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412892
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kotka