(Poistunut julkaisusta)

Managers, Plant Information Model (PIM)
Pöyry Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Haemme nyt Teollisuuden liiketoimintayksikköön Vantaalle

PIM - Managers

PIM (Plant Information Model) eli laitosten tietomallinnus on osa nykyaikaista suunnittelua. Tehtäviisi kuuluu koordinoida ja johtaa tietomallinnusta 3D-ympäristössä eri suunnittelualojen välillä mielenkiintoisissa teollisuuden asiakasprojekteissa. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat metsä-, kemian- ja metallinjalostusteollisuuden teollisuuslaitosten suunnitteluun liittyvät ohjelmistoasiantuntijatehtävät 3D-ympäristössä. Organisaatiomme tukemana tehtäviisi voi kuulua mm. tukea projektiaikaista suunnittelun läpivientiä sekä ylläpitää ja kehittää ohjelmistoympäristöä.

Odotamme sinulta:

  • Kokemusta tietokantapohjaisesta suunnittelusta 3D-ympäristössä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja
  • Sopivaa teknistä tai tietoteknistä koulutusta
  • Aktiivista asennetta ja määrätietoisuutta
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Arvostamme lisäksi:

  • Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen 3D- suunnitteluohjelmista (PDMS, E3D, Cadmatic- tai Autodesk PLANT 3D)
  • Kokemusta suunnittelutehtävistä teollisuusympäristössä
  • Ohjelmointi- tai tietoteknistä kokemusta tai erityistä kiinnostusta oppia ja kehittyä ohjelmistoympäristön parissa.
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia, haastavia ja vaihtelevia tehtäviä kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme tehtäviin tarvittavan koulutuksen ja mahdollisuuden kasvaa huippuammattilaiseksi, lisäksi saat käyttöösi modernit suunnitteluohjelmistot. Perehdytämme sinut hyvin toimintaympäristöömme ja saat organisaatiomme täyden tuen. Menestyksemme on sidoksissa työntekijöidemme ammattitaitoon, kokemukseen, omistautumiseen ja tietoon. Me Pöyryllä arvostamme yrittäjähenkisyyttä, asiakaskeskeistä ajattelutapaa sekä ongelmanratkaisuun pyrkivää, positiivista asennetta.

Työpisteesi sijaitsee Vantaan toimistollamme. Hakijan itse toivoessa on myös mahdollista, että hän sijoittautuu muihin Pöyryn toimipisteisiin (esim. Kouvola, Kuopio, Turku, Oulu, Kotka, Tampere). Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja toisinaan myös ulkomailla.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rikumatti Paldanius, p. 050 513 1396.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 30.6.2019 mennessä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!