(Poistunut julkaisusta)

Manager, Technology Management
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts. 

 

Seuraava mahdollisuutesi

Telia Cygate on IT-alan arvostettu asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Menestyksemme ytimessä on vahva tekninen asiantuntijuus sekä laaja ja monipuolinen palvelutarjoama. Rakennamme koko organisaation tuella laadukkaita ICT-palveluratkaisuja Suomen suurimmille yrityksille ja julkishallinnon organisaatioille. Meitä on jo pitkälti yli 400 ja nyt tarvitsemme Sinua vahvistamaan onnistunutta kasvuamme Suomen parhaaksi ICT-kumppaniksi.

Etsimme nyt Platforms-yksikköömme ohjelmistojen ja laitteiden versionhallinnan prosesseista vastaavaa henkilöä Manager, Technology Management -tehtävään. Platforms -yksiköllä on vastuu ja omistajuus koko organisaatiomme palvelutuotantoalustojen arkkitehtuurista, ylläpidosta, jatkuvuudesta ja elinkaaren hallinnasta. Sen lisäksi Platforms-yksikkö vastaa Telia Cygaten konesaleista ja palvelukapasiteetista.

Tämän tehtävän olennaisimpiin tavoitteisiin kuuluu järjestelmäylläpidon ja versiopäivitysten hallintaprosessien (patch management) haltuunotto ja kehittäminen sisäisesti ja ulkoisesti. Tehtävässä vastuullasi on sekä sisäisten että merkittävien asiakkaidemme IT-järjestelmien ja tietoturvapäivitysten ajantasaisuudesta huolehtiminen. Roolissasi huolehdit omalta osaltasi siitä, että pystymme lunastamaan asiakaslupauksemme liiketoimintaamme tukevien prosessien, teknologioiden ja osaamisen avulla. Tehtävässä olennaista on tiivis yhteistyö sisäisten tiimiemme ja muiden sidosryhmien kanssa.

 

Kuka sinä olet

Tehtävä vaatii laaja-alaista vastuunottoa ja ymmärrystä erilaisista teknologiaympäristöistä erityisesti ylläpidon, versionhallinnan ja tietoturvariskien näkökulmasta. Viestintä, vaikuttaminen ja ihmisten välinen vuorovaikutus ovat keskeisessä osassa tässä roolissa, jonka lisäksi odotamme sinulta kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja positiivista asennetta. 

Tehtävässä menestyy parhaiten henkilö, jolla on proaktiivisen otteen lisäksi edellytyksiä johtaa ja ohjata muiden ihmisten työskentelyä asiantuntijaorganisaatiossa. Tämä rooli sopii henkilölle, joka nauttii sekä ihmisten kanssa työskentelystä, teknisestä toimintaympäristöstä että kokonaisuuksien haltuunotosta itseohjautuvasti joustavassa ja kehittyvässä organisaatiossa.

 

Mitä voit odottaa 

Tämä tehtävä tarjoaa IT-alan ammattilaiselle mahdollisuuden ottaa vastuuta ja omistajuutta liiketoimintamme kannalta olennaisesta kokonaisuudesta ja ratkaista siihen liittyviä teknisiä haasteita yhdessä huippuasiantuntijoidemme kanssa. Pääset vastuulliseen rooliin, jossa työtäsi arvostetaan.

Kulttuurimme kulmakiviä ovat luottamus kollegoihin ja joustavat mahdollisuudet oman työsi toteuttamiseen ja kehittämiseen. Toiminnassamme yhdistyy pienemmän yrityksen ketterä toimintakulttuuri ja suuren yrityksen resurssit. Telian tytäryhtiönä käytössämme ovat globaalin konsernin edut ja uramahdollisuudet. Pääset työskentelemään tulevien kollegoidesi kanssa Suomen moderneimmissa toimistotiloissa Pasilan Triplassa hyvien kulkuyhteyksien päässä tai joustavasti etänä mistä käsin tahansa.
  

Odotamme, että sinulla on: 

  • Vankkaa kokemusta versionhallinnasta ja järjestelmäylläpidosta Windows- ja Linux-käyttöympäristöissä
  • Ymmärrystä ja näkemystä teknisestä tietoturvasta ja järjestelmähaavoittuvuuksista
  • Ymmärrystä IT-infrastruktuureista, ITSM-järjestelmistä sekä vähintään perustason ymmärrys ITIL-prosesseista
  • Muiden käyttöjärjestelmien, tietokantojen, verkkolaitteiden, virtualisointialustojen tms. tuntemus lasketaan vahvaksi eduksi
  • Analyyttiset taidot, kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja asioiden välisiä suhteita
  • Vastuullinen, proaktiivinen ja yhteistyöhenkinen työskentelytapa 
  • Erinomaiset vuorovaikutus- ja viestintätaidot suomeksi ja englanniksi 
  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutus tekniseltä alalta

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa tuleva esimiehesi Reima Perho, puhelimitse 040 183 0133 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi

 

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille CV:si saatekirjeen ja palkkatoiveen kera rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 1.10.2020. Mainitsethan hakemuksessasi myös, jos kuulit tästä työmahdollisuudesta Telia Cygatella työskentelevältä tuttavaltasi. Rekrytointiprosessiin ja -aikatauluun liittyen voit olla tarvittaessa yhteydessä Talent Acquisition Partneriimme Maarit Watkinsiin p. 0440622748 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi. 

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi