(Poistunut julkaisusta)

Manager, Technical IT Services
VTT

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020

VTT:n tietohallinnon toimintaa on modernisoitu voimakkaasti vuoden 2019 aikana ja toimimme asiakaslähtöisesti palveluportfolio-mallilla. Tarjontamme koostuu viidestä pääalueesta: End User Services, Business IT Services, IT advisory services, Technical IT Services, Security. 

Haemme nyt henkilöä johtamaan ’Technical IT Services’ palvelualuetta, jolla on merkittävä rooli toiminnan mahdollistajana VTT:llä sekä yhteistyökumppanien kanssa. 

Technical IT Services -alueen johtotehtävässä keskeisempiä tavoitteitasi on kehittää toimintaa palvelupohjaiseksi ja helpottaa loppukäyttäjän näkökulmasta palveluiden saatavuutta. 

Tehtävänäsi on 

  • Johtaa ja kehittää ‘Technical IT Services’ -palvelualuetta, joka jakautuu seuraavaan palveluihin: Capacity services, Common platforms, Connectivity services, Data center services, HPC services, Centralized user management  

  • Vastata palvelualueen teknologioiden ja toimintatapojen modernisoinnista erityisesti pilvipalveluiden osalta 

  • Vastata palvelualueen budjetista, kumppanihallinnasta ja hankinnoista 

Odotamme sinulta 

  • Kokemusta ja näyttöjä teknisten IT palveluiden menestyksekkäästä johtamisesta ja kehittämisestä  

  • Kokemusta laajojen muutosprosessien läpiviennistä 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta 

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti 

  • Osaamista liiketoiminnan tarpeita vastaavista joustavista ja ketteristä toimintavoista 

Toimintaotteeltasi olet määrätietoisesti asioita eteenpäin vievä sekä yhteistyössä muiden kanssa organisaation ja tulevaisuuden tarpeiden näkökulmasta toimintaa kehittävä. Sinulla on näkemyksellisyyttä ja kykyä hahmottaa asioita strategisella tasolla ja omaat myös hands-on -otteen asioiden läpivientiin käytännössä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot.  

Tarjoamme

Työyhteisömme antaa mahdollisuuden kasvuun ja kannustaa kehittymään. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa ratkaisevassa roolissa modernia IT-alustapalvelua sekä siihen liittyviä alipalveluita liiketoiminnan tarpeiden tukemiseksi.  

Tarjoamme kannustavan ja inspiroivan työyhteisön, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi. 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies  

Petri Kujala, Vice President, Business Technology, Petri.Kujala@vtt.fi, +358407556393 

Petrin tavoitat parhaiten: 20.2.2020 klo 12-14 tai 21.2.2020 klo 12-13. 

Lähetäthän hakemuksen ja CV:si viimeistään 17.3.2020.  

Apply between 14 February 2020 and 17 March 2020 23:59 (Europe/Helsinki)

Employment type: Full time

VTT