(Poistunut julkaisusta)

Manager, sustainable energy solution
Valmet Automotive

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Haemme Uudenkaupungin toimipisteemme tuotekehitysyksikköön noin vuoden määräaikaiseen tehtävään esimiestä Electric Vehicle and Engineering -jaokseen nykyisen esimiehen siirtyessä kokopäiväisesti projektitehtäviin. Tehtävä jatkuu mahdollisesti määräaikaisuuden jälkeen muilla projektitehtävillä.

 

Jaoksen tiimi vastaa erilaisten sähköisten voimalinjojen, energiavarastojen, kulkuneuvojen ja hybridikäyttöjen päävirtapiirin/tehoelektroniikan spesifioinnista, mitoituksesta ja integraatiosuunnittelusta sekä testauksen spesifioinnista, toteutuksesta ja testaustulosten analysoinnista. Lisäksi tiimin vastuulle kuuluvat erilaisten sähköisten voimalinjojen hallintajärjestelmien ohjainlaiteiden elektroniikkasuunnittelu.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö- tai elektroniikka-alan keski- tai korkeanasteen koulutus, ja kokemusta tuotesuunnittelusta, projektityöstä ja ehkä myös projektin tai osaprojektin vetämisestä. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut ja ennakkoluulottomasti asioihin suhtautuva. Kokemus EMC-suunnittelusta ja elektroniikan lämmönhallinnasta sekä sulautettujen järjestelmien tuntemus katsotaan eduksi. Simulaatiotyökalujen hallinta, kuten Matlab Simulink, ja piirikaavio- ja piirilevysuunnittelun PADS-ohjelmisto tuntemus edesauttavat tehtävän hoitamista.

Lisätietoa tehtävästä antaa:

Jari Mattila, Manager, Product Development, +358 50 317 1257.

 

Lähetä hakemuksesi:

27.05.2018 mennessä.

 

Tarjoamme sinulle kehittymisen mahdollisuuksia sisältävän tehtävän autoteollisuuden kärkipaikalta.