(Poistunut julkaisusta)

Manager, Supply planning
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2020

Haemme Metsä Fibreen

TOIMITUSTENSUUNNITTELUN PÄÄLLIKKÖÄ

(MANAGER, SUPPLY PLANNING)

vastaamaan Metsä Groupin sellutehtaiden toimitusketjun suunnitteluprosessista.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä johtamaan sellutoimitusten suunnitteluprosessia ja -tiimiä. Tehtävässäsi raportoit toimitusketjun johtajalle. Työtehtävä on monipuolinen ja vastuullinen, ja se tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kansainvälisessä ympäristössä. Tehtävässäsi johdat Rauman tehtaan yhteydessä sijaitsevan tiimin työtä ja teet tiiviisti yhteistyötä muiden toimitusketjun toimintojen, tuotannon, myynnin ja talouden kanssa. Tiimin työt ovat sekä suunnittelua, koordinointia että operatiivista lähetys- ja laivaustoimintoa. Tiimin osaamisessa korostuvat yhteistyötaidot ja ongelmanratkaisukyky sekä tietojärjestelmien tehokas hyödyntäminen. Työntekopaikkasi on Metsä Fibren Rauman sellutehdas.

Mitä odotamme sinulta?

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla laaja ymmärrys toimitusten suunnittelusta sekä myynnin operaatioista. Otat haltuun nykyisen toimintamallin mukaiset prosessit ja lähdet yhteistyössä kehittämään tulevaa Sales & Operations Planning (S&OP) toimintamallia.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä esimieskokemusta. Eduksesi katsotaan kokemuksesi muutosprosessien sujuvasta läpiviemisestä urallasi. Esimiehenä olet innostava ja oikeudenmukainen. Toimimme Metsä Fibressä tavoitteellisesti ja se luo perustan myös esimiestyölle. Johdat omalla esimerkilläsi ja varmistat organisaatiosi tuloksentekokyvyn sovituilla toimintatavoilla. Sinulla on kyky työskennellä paineen alaisena ja ratkoa ongelmia proaktiivisesti, sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot suullisesti ja kirjallisesti. Englannin ja suomen kielen taito on välttämätön. Tietojärjestelmien osalta hallitset erityisesti SAPin, APO DP:n ja APO SNP:n sekä Excelin. PowerBI:n tuntemus katsotaan eduksesi.

Miksi Metsä?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Metsä Groupissa on vastuullinen yrityskulttuuri, joka luo turvallisen työympäristön meille jokaiselle. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Meille on tärkeää, että jokainen saa kehittää osaamistaan ja luomme edellytyksiä tehtävä- ja urakiertoon eri puolilla organisaatiota. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään!

Meitä yhdistää paitsi ura Metsässä, myös aito ylpeys omasta työstä ja arvot, jotka on helppo allekirjoittaa. Meillä on käytössämme maailman paras, uusiutuva raaka-aine ja asenne, joka pitää meidät aina askeleen edellä. Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi VP, Supply Chain Timi Hyppäselle (p. 040 553 3944), jonka tavoitat parhaiten 13.5. kello 15-17 ja 20.5. kello 15-17.

Hae paikkaa!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 24.5.2020 saakka. Kuullaan pian, ja menestystä hakuusi!