(Poistunut julkaisusta)

Manager, Space Management, Grocery and Non food I Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Tilanhallinta- ja esillepanopäällikkönä vastuullasi on erikseen nimettävien, teollisen elintarvikkeen ja nonfoodin tuotealueille sijoittuvien tuoteryhmien tilaohjauksen kehittäminen ja jatkuva tuki alueosuuskaupoille ja myymälöille hyllykarttojen ja esillepano-ohjeiden muodossa jokapäiväisen toiminnan ohjaamiseksi. Työtehtävä on määräaikainen, ja työskentelypaikkana toimii Ässäkeskus Helsingin Vallilassa. 

Työsi tavoitteena on asiakaskokemuksemme parantaminen ja myymälätyön tehokkuuden varmistaminen. Myymälä- ja hyllytilankäytön analysointi asiakasnäkökulmasta ja osana tilaus-toimitusketjua on myös luonteva osa työtäsi. Onnistumisesi näkyy asiakkaan ostokokemuksen ja myymälähenkilökunnan työtehokkuuden parantumisena, sekä loistavana tuotesaatavuutena. Työsi on pitkäjänteistä työskentelyä myymälöiden arjen rullaamisen varmistamisessa. Siis ehdottomasti tärkeä ja merkityksellinen paikka mielestämme.

Tule voittavaan joukkueeseen

Tässä työssä näet, kuinka suunnitelmamme toteutuessaan parantavat niin asiakkaidemme asiakaskokemusta kuin alueosuuskauppojemme myymälöiden tehokkuutta. Tähän kiteytyy mielestämme meidän työmme merkityksellisyys ja siitä kumpuava motivaatio työhömme.

SOK:n vähittäiskaupan ketjuohjauksessa saat työkaveriksesi yli 30 osaajan tilanhallinnan joukkueen, sekä lukuisat muut yhteistyötahot ympäri taloa. Tilanhallinnassa taidamme itsenäisen työskentelyn, mutta nautimme siitä, kun saamme tehdä toistemme kanssa töitä. Olemme toiminnassamme hyvin läpinäkyviä, suunnitelmallisia ja systemaattisia. Arkeasi kanssamme sujuvoittavat työskentelyn joustot sekä S-ryhmän kattavat ja mielestämme mielekkäät henkilöstöedut.

Näillä taidoilla menestyt

On hyvä, jos tunnet tilanhallinta- tai tilaus-toimitusketjutyötä jo entuudestaan, mutta myös muista asiantuntijatehtävistä kertynyt kokemus voi antaa hyvän taustan tähän tehtävään. Jos historiaasi sattuu sisältymään myymälätyöstä hankittua työkokemusta, se on luonnollisesti iso plussa. Korkeakoulututkinto soveltuvalta alalta antaa hyvät lähtövalmiudet työhön.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että osaat toimia osana joukkuetta, mutta myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Osaat ratkaista eteen tulevia ongelmatilanteita yksi kerrallaan, ja selviät eteenpäin silloinkin kun monta rautaa on tulessa. Työskentelyotteesi on tarkka ja analyyttinen, ja osaat rohkeasti esittää näkemyksesi, jota tarkennat datan ja numeroiden perusteella.  

Mitä mieltä olet? Vaikuttiko siltä, että voisit olla etsimämme osaaja? 

Mikäli olet tältä istumalta valmis tulemaan työkaveriksemme, voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 12.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen, täytämme tehtävän heti sopivan löydyttyä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Elina juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 31.1. klo 9.00-10.00 tai 6.2. klo 9.00-10.00 numerosta 010 7680 343 tai sähköpostitse elina.sutelainen@sok.fi