(Poistunut julkaisusta)

Manager, Space Management, FMCG/Fruits and Vegetables I Saatavuuden ohjaus ja myymälätoiminnot
SOK

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Hedelmä- ja vihannesosasto on asiakkaillemme yksi tärkeimmistä osastoista, oikeastaan yksi myymälöidemme kulmakivistä. Haluamme tuoda satokaudet näkyviin myymälöissä ja varmistaa asiakkaillemme ajankohtaiset tuotteet ympäri vuoden. Sinun tehtäväsi on osaltasi siivittää myymälöidemme hedelmä- ja vihannesosastot entistä upeampaan loistoon – ostamista helpottaen ja tuotteiden saatavuus varmistaen. Roolissa, jossa meidän on mahdollista huomioida, mihin suuntaan sinä haluat osaajana kehittyä. Miltä tällainen tehtävä kuulostaisi?

Tilanhallinta- ja esillepanopäällikkönä vastuullasi on tuoretuotteiden, erityisesti hedelmä- ja vihannekset -tuoteryhmän tilaohjauksen kehittäminen ja jatkuva tuki alueosuuskaupoille ja myymälöille hyllykarttojen ja esillepano-ohjeiden muodossa jokapäiväisen toiminnan ohjaamiseksi. Myymälä- ja hyllytilankäytön analysointi asiakasnäkökulmasta ja osana tilaus-toimitusketjua on myös luonteva osa työtäsi. Osana esillepanosuunnittelua vastaat myös konseptikalusteiden määrittelystä. Kontribuoit toimintamme jatkuvaan kehittämiseen tuoteryhmämme kehitystyöryhmässä, ja kiinnostuksesi sekä osaamisesi mukaan saat myös muita tuoteryhmä- ja kehitysvastuita. 

Työsi tavoitteena on asiakaskokemuksemme parantaminen. Onnistumisesi näkyy asiakkaan ostokokemuksen ja myymälähenkilökunnan työntehokkuuden parantumisena sekä 100 prosenttisena tuotesaatavuutena, jolloin tuoteryhmäkannattavuuden eteen tekemämme työ kantaa hedelmää. Työsi onkin aktiivista ja pitkäjänteistä työskentelyä tuoteryhmän jatkuvan kehittämisen ja uusiutumisen varmistamiseksi. Siis ehdottomasti kiinnostava näytön paikka mielestämme.

Tule voittavaan joukkueeseen

Tässä työssä koet hyvin erilaisia myymälöitä ympäri Suomen sekä näet, kuinka suunnitelmamme toteutuessaan parantavat niin asiakkaidemme asiakaskokemusta kuin alueosuuskauppojemme myymälöiden tehokkuutta. Tähän kiteytyy mielestämme meidän työmme merkityksellisyys ja siitä kumpuava motivaatio työhömme.

Vastuullasi oleva tuoteryhmä on kiinnostava ja monipuolinen. Se on jatkuvasti kehittyvä myymälöiden tukipilari, jossa onnistumisessa myös kalusteratkaisuilla, esillepanolla ja tuotetuntemuksella on merkitystä. Tulet siis moneen mukaan ja kerrytät osaamista monipuolisesti.

Roolissasi pääset työskentelemään hyvin erilaisten sidosryhmien ja osaajien kanssa. Verkostoidut, viestit sekä vaikutat moneen suuntaan ja näet kaupan alan toimintaa laajalti vähittäiskaupasta yhä lisää oppien. 

SOK:n vähittäiskaupan ketjuohjauksessa saat työkaveriksesi 30 osaajan tilanhallinnan joukkueen. Tässä joukkueessa taidamme itsenäisen työskentelyn, mutta nautimme siitä, kun saamme tehdä toistemme kanssa töitä. Olemme toiminnassamme hyvin läpinäkyviä, suunnitelmallisia ja systemaattisia. Arkeasi kanssamme sujuvoittavat työskentelyn joustot sekä S-ryhmän kattavat ja mielestämme mielekkäät henkilöstöedut.

Näillä taidoilla menestyt

On hyvä, jos tunnet banaanin lisäksi koko joukon muitakin hedelmiä ja vihanneksia. Painava hevi-osaaminen on siis luonnollisesti erinomainen lähtökohta onnistumisellesi. Myös muiden tuoteryhmien saralta kertynyt kokemus voi antaa hyvän taustan tähän tehtävään. Vähittäiskaupan toimialatuntemus ja aikaisempi työkokemus ovat luonnollisesti iso plussa. Ymmärrät myymälän tehokkaan toiminnan periaatteet ja osaat niissä puitteissa suunnitella tilaohjattuja, toimivia ja näyttäviä esillepanoja. Visuaalisesta kyvykkyydestäsi ei siis ole haittaa.

Tässä tehtävässä on tärkeää, että osaat toimia osana joukkuetta. Osaat esittää näkemyksesi argumentoidusti ja viestiä ymmärrettävästi myös datasta sekä numeroista. Haluat myös aktiivisesti pysyä mukana oman alasi kehityksessä. Nautit haasteista, uuden tekemisestä ja toiminnan kehittämisestä. Vahvuuksiisi kuuluu myös viedä selkeät suunnitelmat toteutettavaksi koko myymäläverkostoon. Tässä tehtävässä sinun onkin mahdollista hyödyntää projektien vetovastuusta kertynyttä kokemustasi.

Mitä mieltä olet? Vaikuttiko siltä, että voisit olla etsimämme osaaja? 

Mikäli olet tältä istumalta valmis tulemaan työkaveriksemme, voit hakea tähän tehtävään oheisen hakulomakkeen kautta 12.2.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen, täytämme tehtävän heti sopivan löydyttyä.

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Teija juttelee mielellään kanssasi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 31.1. klo 11:30-12:30 tai 6.2. klo 14-15 numerosta 010 768 0631 tai sähköpostitse teija.derijk@sok.fi