(Poistunut julkaisusta)

Manager, Service Operations
Lindström Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Oletko tuotantoprosessien kehittämisen asiantuntija, joka ymmärtää koneiden ja laitteiden sielunelämää ja suhtautuu intohimoisesti erinomaisen asiakaskokemuksen luomiseen? Kiinnostaisiko sinua toimia avainroolissa kehittämässä prosessejamme ja infrastruktuuriamme laaja-alaisesti ja pitkäjänteisesti?

Tässä tehtävässä vastaat Lindströmin Suomen organisaatiossa toimitusketjun sekä pesula- ja jakelutoiminnan kehittämisestä siten, että lupauksemme erinomaisesta asiakaskokemuksesta toteutuu päivittäin. Visioit ja tuot esiin näkemyksesi siitä, kuinka toimintoja tulee kehittää siten, että asiakaskokemus, tehokkuus ja vastuullisuus pysyvät jatkuvasti toiminnan keskiössä. Innovoit tulevaisuuden ratkaisuja ja otat sekä oman organisaation että sidosryhmämme mukaan jatkuvaan kehittämistoimintaan. Tuet ja sparraat palvelukeskuksiamme, jotta heidän tuotantoprosessinsa toimivat entistäkin paremmin. Tarvittaessa uskallat myös kyseenalaistaa ja haastaa muita.

Tarjoamme sinulle itsenäisen, innostavan ja haastavan työn, jossa pääset luomaan pitkän aikavälin suunnitelmia ja kehittämään keskeisimpiä toimintojamme, palvelujamme ja työmenetelmiämme entistäkin sujuvammiksi. Pääset kartuttamaan osaamistasi osaavien kollegoiden tuella ja samalla jakamaan omaa osaamistasi muille. Saat tehtävään vahvan perehdytyksen ja oman kokeneen mentorin, joka kulkee tiiviisti vierelläsi ja auttaa sinua ottamaan haltuun tämän avainroolin.

Odotamme, että sinulla on jo entuudestaan kattava kokemus ja ymmärrys tuotantoprosessien kehittämisestä, vahva liiketoimintalähtöinen ajattelutapa sekä kyky hahmottaa suuria kokonaisuuksia. Odotamme sinulta vahvaa ymmärrystä ja kiinnostusta palveluiden digitalisointiin, robotiikkaan ja koneosaamiseen. Myös materiaalivirtojen sekä jakelun ja logistiikan ymmärrys ovat tehtävässä tärkeitä. Asiakaslähtöisyys on ajatusmaailmasi ytimessä ja keskityt kaikessa toiminnassasi erinomaisen asiakaskokemuksen rakentamiseen.  Olet tottunut toimimaan matriisiorganisaatiossa ja ohjaamaan toimintaa matriisimallissa. Pääasiallinen työpisteesi voi sijaita joustavasti eteläisen Suomen alueella, mutta tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa säännöllisesti palvelukeskuksiimme eri puolille Suomea. Sinulla on tehtävään soveltuva tekniikan alan korkeakoulututkinto, esimerkiksi tuotantotaloudesta, sekä erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Kiinnostuitko?

Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä, Jussi Leskinen kertoo mielellään lisää. Voit laittaa Jussille viestiä sähköpostilla (jussi.leskinen(at)lindstromgroup.com) tai WhatsAppin kautta tai soittaa hänelle numeroon 040 727 6773. Tavoitat Jussin puhelimitse parhaiten maanantaina 25.1. klo 14-15 tai perjantaina 29.1. klo 9-10. Jätäthän hakemuksesi sähköisen hakulomakkeemme kautta viimeistään 7.2.2021.