(Poistunut julkaisusta)

Manager / Senior Manager, Corporate Development
VR Group Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä tulevaisuuden toimialalla? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä yhteisellä matkalla maailman parhaaksi.

Haemme vahvaa liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista nimikkeellä Manager / Senior Manager, Corporate Development konsernin strategia- ja kehitysyksikköön VR-konsernin pääkonttoriin Helsinkiin.

Kilpailu- ja markkinatilanteen muutokset sekä vastuullisuuden ja ympäristöystävällisyyden korostuminen tarjoavat sinulle mielenkiintoisen ja ainutlaatuisen näköalapaikan tulevaisuuden toimialalla. 

Yksikkömme vastaa VR-konsernin strategiasta, kehitysprojekteista ja yrityskaupoista toimitusjohtajan suorassa alaisuudessa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä konsernin eri liiketoimintojen ja heidän kehitysihmistensä kanssa. 

Vastaat itsenäisesti erilaisista kehitysprojekteista, johdat kehityskokonaisuuksien etenemistä yli liiketoimintarajojen, otat vahvaa roolia strategiatyössä ja mahdollisissa yritysjärjestelyissä ja tuotat analyyseja ja esityksiä päätöksenteon tueksi. Raportoit VR Groupin johtoryhmään kuuluvalle strategia- ja kehitysjohtajalle. Tehtävä antaa sinulle erinomaiset mahdollisuudet kehittyä, näyttää kykysi ja edetä urallasi myös muihin vastuullisiin liikkeenjohdon tehtäviin VR Groupissa.

Sinulla on 

•    Vähintään neljän vuoden soveltuva työkokemus johtavista strategiakonsultointi-, pääomasijoittaja- tai Corporate Finance -yrityksistä

•    Kokemusta vaativien kehitysprojektien itsenäisestä johtamisesta

•    Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi tuotantotaloudesta tai rahoituksesta

•    Erinomainen suomen ja englannin kielen taito

•    Osaamista ja näyttöjä useammilla seuraavista alueista: konserni- ja/tai divisioonastrategiat, yritysjärjestelyt (mm. Commercial Due Diligencejen teko, integraatiot, carve-outit ja neuvottelukyky), kasvun johtaminen, asiakaskokemuksen johtaminen, operatiivinen kehittäminen (mm. kilpailukyvyn kehittäminen, prosessit ja lean), digitalisaation hyödyntäminen ja johtaminen sekä PMO.

Olet kehityshenkinen ja analyyttinen ongelmanratkaisija, jolle strateginen ajattelu on luontevaa. Omaksut nopeasti uutta ja hahmotat monimutkaisia kokonaisuuksia. Työskentelet itsenäisesti, mutta kykenet myös tiiviiseen yhteistyöhön läpi organisaation. Viestit asioista selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti. Et pelkää tulla haastetuksi, vaan osaat perustella asioita ja saat ihmiset helposti puolellesi. Haluat edistää määrätietoisen intohimoisesti vastuullasi olevia isoja ja pieniä asioita.

10 syytä valita meidät 

1.    Vaikutat työlläsi miljoonien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä miljoonien rahtitonnien liikuttamiseen 

2.    Liikkumisen ja logistiikan suunnannäyttäjänä panostamme vahvasti kasvuun, digitalisaatioon ja jatkuvaan kehittämiseen 

3.    Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen

4.    Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  

5.    Ainutlaatuinen näköalapaikka, joka mahdollistaa laajalti erilaisia urapolkuja

6.    Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia

7.    Modernit työvälineet ja työtilat, työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus 

8.    Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  

9.    Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun ja laajat työterveyshuollon palvelut

10.    Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 

Kiinnostuitko? 

Mahtavaa! Jätä CV ja vapaamuotoinen hakemus 8.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta. 

Kaipaatko lisätietoa? 

Lisätietoja tehtävästä antaa strategia- ja kehitysjohtaja Ilkka Heiskanen, puh. 040 866 5872 ensisijaisesti ke 26.2. klo 8-9 tai ma 2.3. klo 15-16.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä.