(Poistunut julkaisusta)

Manager, Project Support
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020

Työnkuvasi

Etsimme ryhmäpäällikköä Engineering & Projects -liiketoiminta-alueen Nuclear Projects -osastolle. Tehtävänäsi on vastata Loviisan ydinvoimalaitoksen investointiprojektien ja projektitoimiston tukitoiminnoista. Tiimisi koostuu ydinvoima-alan ammattilaisista, jotka huolehtivat mm. projektien työmaatoimintojen järjestämisestä, projektien aikataulun ja dokumenttien hallinnasta sekä projektitoiminnan kehittämisestä. Osallistut Nuclear Projects -osaston johtoryhmän työskentelyyn, projektiportfolion hallintaan, projektien tukemiseen sekä vastuualueesi kehitysprojekteihin.

 

Tarjoamme sinulle

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kykyä toimia pitkäjänteisesti ja määrätietoisesti vahvasti säädellyssä toimintaympäristössä. Nuclear Projects -osastolla toimit yhteistyössä useiden eri sidosryhmien kanssa yli liiketoimintarajojen. Tehtävässä pääset kehittymään neuvottelijana sekä voit syventää ja hyödyntää projektien johtamiseen ja hallintaan liittyvää osaamistasi.

Työhönottopaikkasi sijaitsee mieluiten Loviisassa, mutta mikäli se on Espoossa, tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää viikoittaista Loviisassa käymistä sekä aktiivista yhteydenpitoa eri sidosryhmien kanssa.

 

Odotamme sinulta

Sinulla on korkeakoulututkinto joltakin soveltuvalta tekniikan alalta. Olet työskennellyt suunnittelu-, esimies- ja/tai projektinjohtotehtävissä usean vuoden ajan. Esimiestehtävissä toimiminen katsotaan merkittäväksi eduksi. Tulet sujuvasti toimeen suullisesti ja kirjallisesti sekä suomen että englannin kielellä. Ydinvoima-alan tuntemus on merkittävä etu, kuten myös ihmisten- ja projektien johtamisen koulutukset ja sertifioinnit.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutusvalmiuksia ja aktiivista otetta sekä erityisesti aitoa kiinnostusta ihmisiin ja ihmisten johtamiseen. Olet itsenäinen osaaja ja et pelkää haastavia vuorovaikutustilanteita ja opit nopeasti uusia asioita.

 

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 11.10.2020. Liitä hakemukseen CV:si sekä vapaamuotoinen hakemus. Lisätietoja tehtävästä antaa Nuclear Projects -osaston johtaja Markus Pyykönen, puh 040 840 2428, markus.pyykonen@fortum.com.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.