(Poistunut julkaisusta)

Manager, PLCM
Orion Diagnostica Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme nyt toimitusketjuun tuotehuollosta ja teollistamisesta vastaavaa

Manageria (PLCM)

Tuotehuoltotiimi on yksi osa toimitusketjun tukiorganisaatiota. Tiimissä työskentelee yhteensä 13 asiantuntijaa. Työskentelet yhdessä tuotannon, tuotekehityksen, teknisen toimiston, instrumenttihallinnan, markkinoinnin, hankinnan ja laadunhallinnan kanssa. Tehtävänäsi on tuotehuolto ja tuotantoprosessien kehittäminen toimitusvarmuuden, laadun ja kustannustehokkuuden parantamiseksi. Kokonaisvastuu kattaa tuotteiden elinkaaren hallinnan (PLCM) ja ongelmanratkaisun sekä asiakasreklamaatiot. Osa vastuu kattaa tuotesiirrot, jotka suoritetaan yhdessä tuotekehityksen kanssa. Vastaat myös tuotteiden vaatimuksenmukaisuudesta, tuotannollisuudesta, niiden valmistusohjeista ja painetusta pakkausmateriaalista leimauksineen. Vastaat tiimisi koulutuksesta, henkilöstön rekrytoinnista sekä perehdytyksestä. Toimit lean-periaatteiden mukaisesti ja varmistat, että henkilöstö työskentelee työturvallisuuden ja työlainsäädännön mukaisesti. Viestit aktiivisesti sekä oman organisaation että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi seuraat valmistuksen ja laboratoriotoiminnan trendejä kotimaassa ja ulkomailla sekä edistyneitä yrityksiä yli toimialojen. Kuulut toimitusketjun johtoryhmään ja raportoit työstäsi toimitusketjun johtajalle.

Edellytämme aiempaa työkokemusta kemian tai mikrobiologian alueelta, työnjohtokokemusta esimiehenä tai projektipäällikkönä useamman vuoden ajalta, tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi tekniikan tai luonnontieteen alalta, toiminnanohjausjärjestelmien esimerkiksi SAP R/3 hallintaa sekä hyvää englannin kielen taitoa. Terveydenhuollon tai –teknologian tuotekehitysprosessin, tuotannon,  IVD-alan vaatimusten tunteminen sekä Lean- ja Six Sigma -osaaminen katsotaan eduksi. Ennen kaikkea kaipaamme kykyä tehdä päätöksiä, peräänantamatonta asennetta asioiden loppuun viemiseksi, omalla esimerkillä johtamista sekä muiden innostamista ja motivoimista. Lisäksi työssä on esitettävä asiat selkeästi ja ytimekkäästi, niin suullisesti kuin kirjallisesti, ja hyödynnettävä sidosryhmien asiantuntemusta ja osaamista asioiden eteenpäin viemiseksi.

Meillä voit nähdä työsi vaikutukset jokapäiväisessä toiminnassamme, sillä pääset johtamaan ja kehittämään toimintaamme dynaamisessa liiketoimintaympäristössä. Toimitusketjun johtoryhmän jäsenenä pääset vaikuttamaan koko toimitusketjun toimintaan ja saat kokonaisvaltaisen kuvan koko liiketoiminnasta. Tule kanssamme tekemään työtä, jolla on tarkoitus.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Mikael Lamberg, p. 050 966 5468, pe 14.9. klo 15-16 ja ma 24.9. klo 15-17. Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään ke 26.9.2018.

Alustavan aikataulun mukaan haastatteluihin valituille ilmoitetaan vko:lla 39-40 ja haastatteluita pidetään 9.-10.10.2018.