(Poistunut julkaisusta)

Manager, Operations & Maintenance
Adven

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2020

Meitä advenilaisia ohjaa tarkoitus: Advantage in energy. For business, people and planet. Olemme osa ratkaisua ilmastonmuutoksen torjunnassa ja uskomme, että ympäristöä säästävien energiaratkaisujen avulla, jotka etsimme, rakennamme ja kehitämme yhdessä asiakkaidemme kanssa, voimme vaikuttaa yritysten, ihmisten ja maapallon tulevaisuuteen. 

Toimintamme laajentuessa haemme vahvistusta kiinteistöenergiatiimiimme Vantaan pääkonttorille tehtävään  

Manager, Operations and Maintenance

Advenin kiinteistöenergiayksikkö toimittaa pohjoismaisille kiinteistöasiakkaille edistyksellisiä hiilineutraaleja energiaratkaisuja. Energiatuotanto perustuu hajautettuihin energiaratkaisuihin; lämpöpumpputeknologiaan ja geoenergian hyödyntämiseen. Haluamme asiakkaidemme kanssa olla aktiivisesti mukana ilmastonmuutoksen torjunnassa.

Tehtävässäsi vastaat kiinteistökohtaisten energiajärjestelmien toiminnasta ja ohjauksesta. Kiinteistökohteiden ylläpito- ja huoltotoiminnat ovat myös vastuullasi. Toimit läheisessä yhteistyössä Advenin operaatiokeskuksen sekä kiinteistöenergiayksikön suunnittelu- ja projektitiimin kanssa, ja osallistut myynnin tukena asiakastapaamisiin.

Menestyäksesi tässä tehtävässä toivomme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa koulutusta (insinööri tai vastaava)
  • työkokemusta energia-alan projekteista – hallitset hyvin maalämpö-, lämpöpumppu- ja kylmätekniikat
  • hands-on asennetta sekä pienimuotoisten asennus- ja korjaustöiden hallintaa
  • oma-aloitteista, ennakkoluulotonta ja innovatiivista asennetta
  • kykyä ja halua oppia uusia asioita sekä jakaa osaamista kollegoidesi kanssa
  • matkustusvalmiutta Suomessa ja Ruotsissa Advenin kiinteistöenergiakohteissa

Arvostamme lisäksi kylmäaineiden ja painelaitteiden käytönvalvojan lupia.

Lupaamme sinulle mielenkiintoisen ja keskeisen roolin nopeasti kehittyvän ja kasvavan liiketoiminnan parissa. Tarjoamme haasteita kansainvälisessä yrityksessä, jossa saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi tiimityön ja asiakaskontaktien kautta. Saat myös vastuuta ja vapautta tehdä päätöksiä työarjessa.

Meillä et jää paikoillesi. Pääset vaikuttamaan tulevaisuuden energiaratkaisuihin ja olet mukana luomassa parempaa maailmaa!

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 15.10.2020 mennessä oheisen linkin kautta: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?cef43dd6&lang=fi-FI

Mikäli sinulla herää kysymyksiä liittyen tehtävään tai rekrytointiprosessiin, ota yhteyttä Lasse Aitamaahan, p. 050 401 5048, arkisin klo 14-16.

Adven on johtava energia- ja vesiratkaisujen tarjoaja Pohjoismaissa ja Baltian maissa. Tuotamme teollisuudelle höyryä, lämpöä ja kylmää sekä toteutamme erilaisia ratkaisuja energia-, vesi- ja materiaalitehokkuuden edistämiseksi. Kiinteistöille tuotamme lämmitystä ja viilennystä kaukolämmöllä sekä kiinteistökohtaisilla ratkaisuilla, joissa hyödynnämme muun muassa bio- ja geoenergiaa. Liiketoimintamallimme perustuu kokonaispalveluun ja pitkäaikaiseen kumppanuuteen. www.adven.fi

Advenilla pidämme monimuotoisuutta tärkeänä ja arvostamme yrityksellemme saatuja hyötyjä pyrkiessämme sukupuolten, etnisten taustojen ja kulttuurisen monimuotoisuuden tasa-arvoon.

[avainsanat: Adven, energia, kiinteistöenergia, manager operations and maintenance, Vantaa]