(Poistunut julkaisusta)

Manager, Managed Security Operations
Telia Cygate Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2020
Additional Job Description

Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate – Home of Experts.

 

Seuraava mahdollisuutesi

Palvelutuotannon asiantuntijatiimin esimiehenä toimit tietoturvapalveluiden parissa. Vastaat tiimisi toiminnan ja osaamisen kehityksestä ja varmistat osaltasi asiantuntijaverkoston toimintaa ja prosessien kehitystä sidosryhmien kanssa. Edistät sekä oman tiimisi sisäistä että tiimien välistä yhteistyötä ja luot osaltasi korkean suorituskyvyn kulttuuria. Luonteeltaan työ on tiimityötä, jossa pyritään hyödyntämään erilaisia osaamisalueita niin reaktiivisissa kuin proaktiivisissakin toimissa.

Johdat ja kehität tiimiä, jossa vastataan tietoturvapalveluiden teknisestä toimittamisesta, asiakasympäristöjen muutoshallinnasta sekä vianhallinnasta. Olet rakentamassa kokonaisuutta, jossa uskomme yhdessä tekemisen ja hyvän johtajuuden vaikuttavan merkittävästi hyvän asiakaskokemuksen syntymiseen. Toimit tiiviissä yhteistyössä muun palvelutuotannon ja asiantuntijatiimien kanssa sekä tarpeen mukaan asiakasrajapinnassa. Sinulle on tärkeää, että tiimissäsi vallitsee positiivinen ilmapiiri. Tehtävässä itsenäisyys, uuden kokeilu ja rohkea toimeen tarttuminen kuuluvat itsestään selvänä toimenkuvaan. Esimiehenä vastaat tiimistäsi kokonaisuutena, sekä heidän hyvinvoinnistaan että tuloksesta - yksin ei tätäkään tarvitse tehdä, vaan myös esimiehellä on tiimi tukenaan.

 

Esimiehenä Telia Cygatella
Olet aikaansaava, vastuuntuntoinen ja oma-aloitteinen ammattilainen, joka nauttii sekä ihmisten kanssa työskentelystä että teknisten haasteiden ratkaisusta yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Olet kiinnostunut kehittymään myös itse esimiestyön ammattilaisena.

 

Mitä voit odottaa

Tarjoamme sinulle paikan erittäin osaavassa porukassa, haastavien ja kriittisten asiakasympäristöjen ääreltä, laadukkaan konseptin parissa. Pääset haasteelliseen rooliin, jossa työtäsi arvostetaan. Sinulla on aito mahdollisuus kehittää ja kehittyä haastavien asiakasympäristöjen ja asiantuntevien kollegoiden kanssa! Tiimisi on ryhmä huippuammattilaisia, joiden kanssa voitte yhdessä rakentaa ja kehittää tiimin toimintaa.

 

Odotamme, että sinulla on:

  • Tehtävään soveltuva koulutus tekniseltä alalta (esimerkiksi insinööri AMK tai DI)
  • Työkokemusta verkkotietoturvaratkaisujen tuotannosta ja IT-infrastruktuurin palvelutuotannosta
  • Esimieskokemusta vähintään muutaman vuoden ajalta, vahvaa ihmisten johtamisen kykyä, tahtoa ja näyttöä siinä onnistumisesta, johdat ihmisiä läheltä
  • Kokemusta laajojen kokonaisuuksien johtamisesta ja näyttöä siitä, että osaat onnistuneesti viedä asioita toteutukseen organisaatiossa
  • Ymmärrystä ITIL-viitekehyksestä
  • Kykyä oppia työssä
  • Analyyttinen asenne, looginen ajattelukyky ja ongelmanratkaisutaitoja
  • Erittäin hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi, tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa ja saat innostettua ihmisiä mukaan tekemiseen
  • Eduksi luetaan voimassa olevat tietoturvasertifikaatit

 

Tehtävään valittavalle tehdään vähintään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti työntekijä voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

 

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Hanna Pursiainen, puhelimitse 040 541 6246 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@teliacygate.fi.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.4.2020. Huomioithan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

 

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa, lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi