(Poistunut julkaisusta)

MANAGER, M&A AND ADVISORY
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Haluatko päästä kasvattamaan yritysjärjestelyiden neuvonantoliiketoimintaa yhteen maailman johtavimmista yrityskauppataloista?

Toimit tehtävässä omistajayrittäjien taloudellisena neuvonantajana liittyen yrityskauppoihin ja –järjestelyihin. Vastaat liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisesta ja hankkimisesta Pirkanmaan talousalueella ja muualla Suomessa. Toimit toteutusprojekteissa asiantuntijana ja projektipäällikkönä tarjoten asiakkaille neuvonantopalveluita mm. yritysmyynti- ja ostotilanteissa, MBO-järjestelyissä (management buyout), yhtiöiden ja liiketoimintojen rakenne- ja omistusjärjestelyissä, rahoituksen järjestämisessä ja arvonmääritystarpeissa. Olet osa PwC:n omistajayrittäjiä palvelevaa PCS (Private Company Services) Deals -tiimiä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä aluetoimistojemme ja koko PwC:n yrityskauppojen parissa toimivien asiantuntijoidemme kanssa.

Odotamme sinulta soveltuvaa vähintään 5 vuoden kokemusta ja osaamista M&A-transaktioista ja due diligence –selvityksistä. Taustasi voi olla liikkeenjohdon konsultoinnista (mm. yritysjärjestelyt tai strategia), rahoitus- ja pankkisektorilta yrityspalveluiden parista tai muulta toimialalta yrityksen talouden ja strategian tehtävistä. Seuraat aktiivisesti alueen elinkeinoelämää ja tunnet paikallisia yrityksiä ja päättäjiä. Pystyt hankkimaan toimeksiantoja hyödyntämällä kokemustasi ja kontaktejasi yrityskauppatilanteista sekä verkostoitumalla PwC:n sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Voit sijoittua kokemuksesi ja osaamisesi perusteella joko asiantuntija- tai asiakasprojektien johtotehtäviin, ja rooliasi on mahdollista räätälöidä oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Vahvaa ammatillista osaamista tukee koulutustaustasi esim. KTM- tai DI-tutkinto. Tarvitset tehtävässä sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työtehtäviä mielenkiintoisten asiakkuuksien parissa, joissa pääset kehittämään ammatillista osaamistasi ja vaikuttamaan alueen yritysten kehittymiseen. Osaamisesi kehittämistä tukevat PwC-ketjun monipuoliset koulutusohjelmat ja sparrailu alan huipuista koostuvan asiantuntijatiimin kanssa. Meille henkilöstö on ykkönen, josta kertoo se, että meidät on valittu Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon Great Place to Work -listauksessa. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin esimerkiksi liikuntaan ja terveydenhuoltoon liittyvien henkilöstöetujen kautta. Tehtävän sijaintipaikka on Tampere.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi viimeistään 22.4.2020 Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-15092. Lisätietoja antaa Mercuri Urvalista Director Esko Oja puh. +358 207 420 535.