(Poistunut julkaisusta)

Manager, IT Professional Services
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Elisa tarjoaa monipuolista tukea ja ratkaisuja organisaatioille ulkoistaa ja kehittää omia IT-toimintojaan. Meidän tehtävänämme on luoda ja kehittää IT-toimintaympäristöjä, joilla takaamme asiakkaidemme liiketoiminnan toimivuuden ja jatkuvan kehittymisen.  

Nyt etsimme Elisan IT-liiketoiminnan kasvavaan Professional Services -yksikköön projektitiimiin Manageria. Toimitamme asiantuntijapalveluita ja kehitysprojekteja IT-ulkoistusasiakkaillemme. Voit tutustua tarkemmin asiantuntijapalveluihimme tämän linkin kautta: https://yrityksille.elisa.fi/asiantuntijapalvelut

Tässä roolissa tulet toimimaan olennaisena osana IT-asiantuntijapalveluiden toiminnan kehittämistä, tuet asiantuntijoiden osaamisen kehittämistä sekä tavoitteiden saavuttamista. Tärkeässä osassa on myös sidosryhmäyhteistyö Elisa IT-liiketoiminnan tuotannon, projektitoimiston ja palveluhallinnan kanssa. Henkilöstötyytyväisyys ja asiakastyytyväisyys ohjaavat keskeisesti työtäsi. 

Tiimin kotipesänä on sekä Elisan tilat Helsingin Kaarlenkadulla että myös muiden paikkakuntien Elisan tilat esimerkiksi Turussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Lisäksi etätyöskentely on luonteva osa työkulttuuriamme. Tiimin ohella tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat asiakkaamme, yhteyshenkilömme päämiehillä sekä useat sisäiset sidosryhmät, joiden kanssa teemme aktiivista yhteistyötä.

Mitä toivomme sinulta?

  • Etsimme tekijää, jolla on kokemusta asiantuntijapalvelu-liiketoiminnan esimiestyöstä sekä rekrytoinnista
  • IT-teknologioiden tuntemus katsotaan eduksi 
  • Kokemusta itseohjautuvien tiimien johtamisesta, näkemystä toiminnan kehittämiseen sekä ihmisten valmentamiseen
  • Hyviä verkostoitumistaitoja
  • Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielentaitoa

Miksi Elisa?

Isossa kuvassa teemme työtä, jolla on merkitystä koko yhteiskunnalle (Elisa on top 10 suomalainen yhteisöveronmaksaja). Pääset mukaan kehittämään palveluita, joita monet Suomen suurimmista yrityksistä ja organisaatioista käyttävät. Elisalla saat tiimiisi osaavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista.

Kiinnostuitko? Hae mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja antaa Annamari Lindroos (annamari.lindroos@elisa.fi).

Tehtävään valituille teetämme turvallisuusselvityksen sekä työhöntulotarkastuksen yhteydessä myös huumetestin.