Manager, IT Payment Solutions
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2021

Primary location:

HELSINKI

Maksaminen on osa liiketoimintojemme asiakaskokemusta. Se on keskeinen osa kokonaisuutta, kun kehitämme asiakkaillemme uusia palveluita tai visioimme ja rakennamme tulevaisuuden verkko- ja vähittäiskauppaa sekä palveluliiketoimintaa. Kiinnostaisiko sinua olla mukana kehittämässä liiketoimintalähtöisiä maksamisen järjestelmiä. Haluaisitko olla vaikuttamassa S-ryhmän asiakaskokemuksen toteutumiseen ja miljoonien suomalaisten arkeen sujuvampien maksamisen ratkaisujen avulla?  

Tehtäväsi

Haemme henkilöä suunnittelemaan ja toteuttamaan liiketoimintalähtöisen myymälämaksamisen järjestelmäkokonaisuutta kehitysvastaavan roolissa. Tehtävässä pääset yhdessä liiketoiminnan kanssa kehittämään S-ryhmän maksamisen ratkaisuja, joten työlläsi on suora vaikutus miljoonien suomalaisten päivittäiseen arkeen. 

Tehtävä kattaa myymälämaksamisen maksupäätteet, niiden kehityksen ja versiohallinnan sisältäen mm. tehtävien määrittelyn ja priorisoinnin yhdessä liiketoiminnan kanssa. Vastaat myös uusien ominaisuuksien testaamisesta ja osallistut käyttöönottoihin.  Pääset myös mukaan rakentamaan entistä tiiviimpää yhteistyötä laajan S-ryhmän sisäisen verkoston kanssa toiminnallisten tiimien kautta.

Tehtävässä vastaat myös maksupäätetoimittajien toimittajaohjauksesta PSP-toimittajien ja muiden yhteistyökumppaneiden suuntaan. Et myöskään epäröi tarttua tuotannon haasteisiin tilanteen niin vaatiessa. Kokonaisuus on laaja, joten kaikkea ei tarvitse osata heti, mutta tärkeää on aito kiinnostus uuden oppimiseen ja kehittymiseen tehtävässä. Sinulla on tukenasi erittäin osaavat kollegat.

Miksi tarttua tähän tilaisuuteen?

Ennen kaikkea tämä avoin tehtävämme on sinulle alusta oman osaamispääomasi kasvattamiselle.  Toiseksi se on mahdollisuus vaikuttaa Suomen kaupan alan kärkikehittäjän asiakaskokemukseen ja liiketoiminnan tulokseen. 

Toisin sanoen >


1. Maksamisen alueella tapahtuu juuri nyt paljon. Käteisen käyttö on pandemian aikana vähentynyt muutostrendiään nopeammin, korttimaksamisen suosio on jatkanut kasvuaan ja mobiili- sekä verkkomaksut ovat suomalaisten arkea. Lisäksi uudet innovaatiot ottavat sijaa ja toisaalta maksamiseen liittyvä sääntely lisääntyy. Meillä on tarjota sinulle ainutlaatuinen tehtävä tämän kaiken keskiössä.

2.    Koska ratkot meillä edelläkävijän haasteita, mahdollistat uudenlaisten palveluiden tuomisen suomalaisten arkeen. Luonnollisesti oma osaamispääomasi kasvaa ja laajenee, kun kokonaisuudet ovat laajoja, ja tukenasi on oma asiantuntijayhteisömme sekä toimittajakumppaniemme paras osaaminen.


3.    Meillä pääset itse ohjaksiin. Tavoitteemme toki tulevat liiketoimintatarpeistamme mutta et ole vuoristoradassa vietävänä, vaan saat myös vapautta itse ohjata kehitystyötämme. Pääset haastamaan sekä kyseenalaistamaan totuttua sekä näkemään oman kädenjälkesi käytännönläheisessä kehitystyössä.

4.   Meillä pääset eteenpäin katsovaan, rentoon ja positiiviseen tiimiin ja saat rinnallesi työstään innostuneen ja motivoituneen joukon todella kovia osaajia. Olemme toiminnassamme dynaamisia ja teemme omia töitämme keskittyneesti, mutta monet asiat ratkaisemme porukalla. Olemme aina valmiita tukemaan ja auttamaan kollegaa. Kanssamme löydät ratkaisuja ja saat asioita maaliin. Luovuus näkyy arjessasi tahtona ja kykynä onnistua erilaisten mielipiteiden ristivirtauksessa. 

5.    Roolissasi sinulla on työskentelyn rajapintoja moneen suuntaan. Olet linkki liiketoiminnallisten tavoitteiden ja odotuksien sekä tuotannon realiteettien ja muiden järjestelmien ja prosessien välillä. Tietty kompleksisuus ja monimuotoisuus on yksi työsi haaste – tosin samalla sen rikkaus.

Isona talona meidän on mahdollista tarjota sinulle vaihtoehtoisia urapolkuja ohjatessamme ja toteuttaessamme kaupan alan murrosta. Henkilökohtaista arkeasi taasen tukevat työn teon joustot, ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio. 

Miltä vaikuttaa? Voisiko tämä olla sinua kiinnostava tehtävä?  


Tehtävässä onnistumisesi avaimet

Tässä tehtävässä tulet tarvitsemaan kokemustasi maksupäätteistä ja niiden teknisistä ratkaisuista sisältäen integraatiorajapinnat kassajärjestelmiin sekä kokonaisvaltaista ymmärrystä maksamisen prosessista. Seuraat ja ennakoit teknologiakehitystä maksamisen alueella ja sinulla näkemystä tulevaisuuden maksamisen ratkaisuista. Sinulla on vahva osaaminen projektityöstä sekä ketteristä menetelmistä ja työkaluista. Sinulla on myös kokemusta yhteistyöstä PSP-palvelutoimittajien kanssa. Eduksi on myös maksamisen taustajärjestelmien tunteminen. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja verkostoitumistaidot ja viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. 

Työskentelyotteeltasi olet itseohjautuva, aktiivinen ja järjestelmällinen. Osaat toimia ympäristössä, jossa kehitystä tehdään vaiheittain – kestät ajoittaista epävarmuutta ja kiirettä ja tunnistat tulevia kehitystarpeita. Olet huolellinen ja et myöskään vierasta dokumentointia. Osaat myös löytää ratkaisuja paperin kääntöpuolelta ja haastaa argumentoiden.


Tästä eteenpäin

Seuraavaksi olisi hienoa kuulla sinusta tarkemmin. Työkaveriksemme voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 12.12. 2021 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja mahdollisesi tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana, joten voit kuulla meistä ennen hakuajan päättymistä. 

Jos sinua jäi vielä jokin seikka askarruttamaan, Eija juttelee mielellään kanssasi esimerkiksi tehtävääsi, tavoitteisiimme tai meillä työskentelyyn liittyen. Hänet tavoitat parhaiten 2.12. klo 13–14 tai 7.12. klo 14.30–15.30 numerosta 045 875 3555 tai sähköpostitse eija.laamanen@sok.fi 

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot