(Poistunut julkaisusta)

Manager, HR Solutions
S-Ryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Oletko itseohjautuva ja kokenut HR-järjestelmien ammattilainen? Meillä on tarjota sinulle rooli IT:n ja liiketoimintamme keskeltä, jossa tuemme ja sujuvoitamme yli 40 000 kollegamme arjen työtä. Jos haluat syventää osaamistasi moderneista HR-järjestelmistä tai lisätä osaamispalettiisi kokemuksia Suomen suurimman vähittäiskaupan matkassa, nyt on oiva tilaisuus hypätä matkaamme. 

Etsimme HR-järjestelmistämme vastaavaan tiimimme vakituiseen työsuhteeseen oma-aloitteista ja kokenutta HR-järjestelmien ammattilaista.

Haluamme tiukasti kehityksen harjalla pysyen ja työntekijäkokemusta vaalien tarjota työntekijöidemme käyttöön modernit ja heitä parhaiten palvelevat työkalut. Näin ollen modernisoimme ja kehitämme päämäärätietoisesti HR-prosessejamme sekä -työkalujamme. Tästä juuri on myös sinun työssäsi kyse.

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme siirtyneet käyttämään SAP SuccessFactors-henkilötietojärjestelmää Suomen suurimman logistiikkakeskuksen henkilöstöhallinnon prosessien hallinnoinnissa. Käyttöönotto on sujunut mallikkaasti ja seuraavaksi tarvitsemmekin kokenutta HR-järjestelmien tekijää jatkamaan järjestelmän kehitystyötä yhdessä sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä toimit järjestelmien kehitysvastaavan roolissa, eli keräät kehitystarpeet, toimit toisen tason tukena ongelmanratkaisussa, ohjaat järjestelmätoimittajien työtä sekä osallistut alueesi budjetointiin ja kykenet toimimaan tarvittaessa projektipäällikön roolissa. Kuulut HR-ratkaisut -tiimiin, jonka viisitoista IT-alan ammattilaista huolehtivat kaikista S-Ryhmän henkilöstöhallinnon järjestelmistä ja niiden toimivuudesta.  

Vakuuttaisiko tämä sinut tulemaan työkaveriksemme?

Meillä pääset vaikuttamaan siihen, miltä Suomen suurimman logistiikkakeskuksen arki näyttää ja tuntuu. Vaikka harvemmin saamme työstämme risuja tai ruusuja, ymmärrämme työmme merkityksellisyyden ja tärkeyden kaikille S-ryhmäläisille.

Olemme tuoneet päätöksentekoa lähelle tekemistä, joten vastuu onnistumisestamme on sinulla ja meillä yhdessä. Olet itse oman työsi ohjaksissa ja ideasi sekä näkemyksesi kuullaan.

Mikäli sinua kiinnostaa syventää osaamistasi HR-järjestelmäkehityksessä, Suomessa ei ole toista toimijaa, jonka tekemisen mittaluokka ja monimuotoisuus tarjoaisi vastaavia mahdollisuuksia. Pääset perehtymään SAP SuccessFactors-järjestelmään, ja toisinaan työtäsi rikastuttavat liiketoimintamme erityispiirteistä johtuvat räätälöinnit kehitystyössämme.

Meillä on HR-järjestelmäkehityksessä – ja talossa muutenkin – positiivisen tekemisen meininki. Olemme onnistuneesti ketteröittäneet omaa tekemistämme. Meillä on selkeät yhteiset päämäärät sekä vahva halu tehdä ja onnistua. Autamme aina kaveria ja pidämme huolen, että sinulla on kaikki edellytykset onnistua työssäsi.

Tämän roolin ei tarvitse olla sinun viimeinen tehtäväsi talossamme vaan isona talona meidän on mahdollista tarjota osaamisellesi ja urallesi vaihtoehtoisia kehityspolkuja. Tuemme jatkuvaa oppimistasi ja varmistamme sinulle joustot arkesi sujuvoittamiseksi. Myös henkilöstöetumme ovat Suomen mittakaavassa vähintäänkin reilut.

Näihin asioihin kiinnitämme huomiota

Haemme tehtävään osaajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta HR-järjestelmien parissa työskentelystä sekä ymmärrystä niiden kompleksisesta luonteesta. Etsimme järjestelmien kehittäjää ja projektiosaajaa, jolla on jo mm. kokemusta projektipäällikön roolissa toimimisesta HR-järjestelmien parissa. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä konsulttimaista palveluasennetta sekä itseohjautuvuutta. SAP Success Factors osaaminen ei ole välttämätöntä, mutta toki katsomme sen eduksi. Tehtävässä viestintätaidot ovat merkittävässä roolissa ja kykenetkin kommunikoimaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 4.6.2020 mennessä. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana, joten älä suotta odota viimeiseen päivään asti. 
Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Eddie juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 25.5. klo 15-16 ja 1.6. klo 15-16 numerosta 050 388 2014. Voit myös laittaa sähköpostia eddie.jern@sok.fi.