(Poistunut julkaisusta)

Manager, FMS Sales
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2020

Visma Software hakee myynnin esimiestä johtamaan taloushallinnon ratkaisut -liiketoiminnan myyntiä. Visma Software on Suomen johtava pk-yrityksille taloushallinnon- ja toiminnanohjauksen järjestelmiä toimittava ohjelmistotalo. Järjestelmiämme ovat mm. Visma Fivaldi, Visma Nova, Visma L7 ja Visma.net. Visma Software kasvaa vauhdikkaasti ja tällä hetkellä meillä työskentelee yli 200 ohjelmistoalan asiantuntijaa useilla eri paikkakunnilla.

Saat mahdollisuuden liittyä osaksi Great Place to Work -palkittua, kasvavaa ja kehittyvää myyntitiimiämme innovatiivisessa ja kannattavassa kasvuyrityksessä. Työsi keskittyy pääosin myyntitiimin johtamiseen, mutta tarvittaessa myyt myös itse taloushallinnon ja palkanlaskennan SaaS-ohjelmistoja tilitoimistoille ja pk sektorin yritysasiakkaille. Tehtävässä olet myös FMS Business Line johtoryhmän jäsen ja osallistut kokonaisvaltaisesti liiketoiminnan kehittämiseen jossa työskentelee yli 50 asiantuntijaa. 

Menestyäksesi tehtävässä sinun tulee olla järjestelmällinen ja voimakkaan kehittämishalun omaava henkilö, joka vie asioita sinnikkäästi eteenpäin. Rekrytointi toteutetaan, koska liiketoiminta-alue on vahvassa kasvussa ja rekrytoinnilla halutaan kiihdyttää kasvua. 

 

Tehtävänkuva pähkinänkuoressa

 • Myyt itse - myyntiä johdetaan edestä

 • Palkkaat tiimiisi parhaat myyjät ja valmennat heidät alkuun

 • Toimit 7 myynnin huippuammattilaisen esimiehenä

 • Vastaat myynnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Määrittelet kasvutavoitteet yhdessä liiketoiminnan vetäjän kanssa, laadit mittarit sekä teet ja ohjaat omaa ja tiimisi myyntiä aktiivisesti kohti asetettuja kasvutavoitteita

 • Kehität aktiivisesti myyntitiimin toimintaa

 • Olet osa liiketoiminta-alueen johtoryhmää ja osallistut liiketoiminnan kehittämiseen

 

Tehtävässä menestymiseksi odotamme Sinulta

 • Tehtävään soveltuvaa kaupallista tai teknistä koulutusta

 • Kokemusta ohjelmistopalveluiden myymisestä

 • Kokemusta tuloksellisesta B2B myyntityöstä

 • Aikaisempaa johtamiskokemusta

 • Kykyä johtaa myyntiä lukujen perusteella

 • Määrätietoisuutta ja tuloskeskeisyyttä

 • Tarkkaavaisuutta, aktiivisuutta, itsenäisyyttä sekä oma-aloitteisuutta

 • Kykyä ratkaista ongelmia ja saada asioita vietyä maaliin

 • Olet hyvä tiimipeluri ja työskentelet mielelläsi työkaverien ympäröimänä

 

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia. Työntekijämme ovat arvioineet Visman Suomen toiseksi parhaaksi yritykseksi Great Place to Work -tutkimuksessa. Lupaamme, että kanssamme kehityt ja kasvat kohti ammatillisia unelmiasi!

Tehtävä on vakituinen ja toimipaikkana Helsinki. 

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, Senior Manager Henri Iivonen vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Henrin sähköpostitse henri.iivonen@visma.com tai puhelimitse 050 310 1268

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, viimeistään 4.10.2020.

 

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Yritys työllistää Suomessa noin 230 henkilöä ja sen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Vaasassa.

Visma tarjoaa ohjelmistoja ja palveluja, jotka yksinkertaistavat ja digitalisoivat keskeisiä liiketoimintaprosesseja sekä yrityksissä että julkisella sektorilla. Konserni toimii Pohjois-Euroopan lisäksi Keski- ja Itä-Euroopassa sekä Benelux-maissa. Yli 11 000 työntekijää, yli 1 000 000 asiakassopimusta ja 1,5 mrd. euron liikevaihto vuonna 2019 tekevät Vismasta yhden Euroopan johtavista ohjelmistoyhtiöistä. www.visma.fi