(Poistunut julkaisusta)

Manager – Data Platform and Analytics
PwC

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.12.2019

Haemme PwC Suomen tietohallintoon liiketoimintamme tueksi henkilöä, jonka tehtävänä on vastata data platformeista sekä niiden päälle kehitetyistä palveluista.

Toivomme, että sinulla on kokemusta liiketoimintalähtöisten tietojärjestelmäpalvelujen ylläpitämisestä ja kykyä muodostaa liiketoiminnan tarpeista uusia palveluja. Olet oma-aloitteinen, ratkaisukykyinen ja proaktiivinen tiimipelaaja ja saat annetut tehtävät tavoitteellisesti maaliin. Selviydyt kiperistäkin liiketoimintatilanteista ja nautit toiminnan kehittämisestä. Palveluhallinnan, projektihallinnan ja muutoshallinnan taidot ovat sinulle tuttuja. Osaat myös tarvittavat teknologiat ja arkkitehtuurit, niin On-Premises kuin SaaS/PaaS-puolella. Kykenet tarvittaessa myös koordinoimaan data-analytiikan koulutusta. Esiintyminen sujuu sinulta luontevasti niin suomen kuin englannin kielellä ja kykenet toimimaan monikulttuurisessa ja kansainvälisessä ympäristössä.

Toivomme että sinulla on kokemusta

  • Data platformien ylläpitämisestä ja kehittämisestä pilvipalveluympäristöihin
  • Data-analytiikka tuotteiden osaamista
  • Dataan liittyvien palveluiden kehittämisestä ja lanseeraamisesta
  • Tiimityöstä, tiimin rakentamisesta, kouluttamisesta sekä esiintymisestä
  • Eduksi katsotaan, jos sinulle ovat tuttuja mm. Microsoft Power BI, Tableau, Qlik Sense, Azure, SQL, R, Alteryx, Lavastorm, SharePoint.

Toivomme lisäksi, että sinulla on ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän erittäin osaavassa asiantuntijaorganisaatiossamme sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen. Kehitämme PwC Suomen toimintaa voimakkaasti uusilla digitaalisilla palveluilla. Datan hallinta, data-arkkitehtuuri ja datan hallintaan liittyvien prosessien luominen, työkalujen lanseeraminen, data-analytiikka ja uusien dataan perustuvien palveluiden luominen niin omaan kuin asiakkaiden käyttöön on PwC Suomen digitalisoinnin ytimessä.

Haluatko olla yksi meistä?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.12.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Head of IT, Riku Lindfors riku.lindfors@pwc.com tai 3.12. klo 13-14 /11.12. klo 9-11, puh. 040 680 8383