(Poistunut julkaisusta)

Manager, Data Analytics
Oy Hartwall Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Vuoden harmain päivä, Gay Joe -siideri, kesämuistoja herättävä Jaffa, pääyhteistyökumppani Flow-festareilla… eikä Suomesta löydy montaa myymälää ilman Hartwallin juomia. Kaiken takana ovat tietenkin ihmiset, huikeat hartwallilaiset. Tule mukaan tekemään tiimistämme entistäkin menestyvämpi!

MANAGER, DATA ANALYTICS

Tässä tehtävässä toimit päivittäistavarakauppaan keskittyneessä myyntikanavassamme ja vastaat dataohjautuvuutemme kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa.  

Kehität ketjuasiakkuuksiemme liiketoimintaa tuottamalla markkina- ja asiakasymmärrystä sekä tuotat dataan perustuvaa näkemystä sisäisen päätöksenteon tueksi. Osallistut myyntikanavassa tehtävien tutkimusten läpivientiin ja viet tutkimushankkeita läpi myös itsenäisesti. Vastaat datalähteidemme hankinnasta ja kehitystyöstä sekä kehität analytiikkaa, työkaluja ja raportointia yhdessä tiimisi kanssa.

Toimit esimiehenä muutaman hengen datatiimille ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä koko kaupallisen organisaatiomme kanssa. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Pitäjänmäessä.

Meillä asenne ratkaisee, ja toivommekin Sinun tunnistavan itsestäsi seuraavia ominaisuuksia:

  • Tartut rohkeasti toimeen ja olet työskentelytavoiltasi tuloksellinen, itsenäinen ja aikaansaava.
  • Olet analyyttinen ja osaat käsitellä isoja datamääriä.
  • Sinulta löytyy vahvaa ymmärrystä ja näkemyksellisyyttä datan hyödyntämisestä liiketoiminnan tukena.
  • Olet kehittämishaluinen ja näet ympärilläsi mahdollisuuksia – meidän sanoin sinulla on siis lasi puoliksi täynnä.
  • Olet vakuuttava kommunikoija ja viet taitavasti läpi asioita organisaatiossa.

Koulutukseltasi olet esimerkiksi KTM tai sinulla on yliopistotutkinto tilastotieteen parista. Sinulta löytyy kattavasti aiempaa kokemusta työskentelemisestä datan parista. Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja sinulla on hyvät datankäsittelytaidot. Ohjelmointikielien osaamista et tässä tehtävässä tarvitse, mutta odotamme sinulta hyvää ymmärrystä datan käsittelyn mahdollisuuksista.

Me tarjoamme Sinulle:

  • Mahdollisuuden päästä työskentelemään Suomen suurimpien, tunnetuimpien ja rakastetuimpien juomabrändien parissa
  • Tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kehittyä itse ja olla avainpaikalla mukana kehittämässä koko Hartwallin dataohjautuvuutta.
  • Kilpailukykyiset ja virkistävät työsuhde-edut

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.7. klo 14.30 – 15.30 ja 9.7. klo 10.00 – 11.00 Head of Customer Marketing Petra Tuulos, p. 040 715 3112. Hae tehtävää 5.8. mennessä alta löytyvän linkin kautta. Kerrothan hakemuksella myös palkkatoiveesi. Edistämme hakua kesälomilta palattuamme elokuussa.